logo

Тежки проблеми и големи промени през декември за 5 зодии

Тежки проблеми и големи промени през декември за 5 зодии

Павел Глоба разкри какво трябва да очакват някои знаци през последния месец на годината

Декември месец вече чука на врата и астролозите решиха да споделят какво ще се случи през него.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са зодиите, които ще забогатеят през декември месец. Споделихме ви и кои са знаците, които са най-предразположени към магии. 

Според известния Павел Глоба предстоят тежки промени и големи обрати за няколко представители на Зодиака през последния месец на 2019 година.

Експертът посочи кои са петте знака, които ще бъдат най-силно засегнати от движението на планетите и разкри какво точно ги очаква. За някои от тях идват наистина тежки времена.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Според експерта представителите на зодия Овен няма да могат да странят от случващите конфликти.  Според Глоба е добре да се опитвате да търсите начини да си отворите нови врати и хоризонти. Това ще ви бъде от ползва в бъдеще.

Близнаците също не трябва да се надяват на тих декември. Заедно с многото работа, която буквално ще ги погълне, ще се наложи да се справят с още няколко неща.

Представителите на този зодиакален знак ще са във вихъра си и нищо няма да ги събори, стига наистина да се съсредоточат в това, което вършат.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Голям късмет очаква девите през декември. Според Глоба животът им наистина ще се обърне. Чакат ги големи покупки, финансови постъпления и може би смяна на работата. Животът им ще стане доста динамичен. Важно е все пак да не правите необмислени инвестиции.

Стрелците влизат в период на внезапен финансов късмет. Павел Глоба обаче препоръчва да гледате сериозно към парите. Те могат да променят живота ви, стига да подхождате наистина разумно. Може би дойде времето за покупката,за която отдавна мечтаете.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Козирозите ги чака промяна в бизнес план. Можете да изградите добри отношения с нови търговски партньори или началници. Успехът в това отношение определено ще бъде на ваша страна. Гответе се за финансови постъпления и просперитет. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай