Тези 2 зодии са кошмарни любовници!

Тези 2 зодии са кошмарни любовници!

Те са лишени от всякаква страст и това се усеща в леглото

Всяка дама помни страстните си любовници цял живот. Те са пламенни, прочувствени, понякога не толкова нежни, но със сигурност са ярки и трудни за забравяне. 

Има обаче мъже, за които сексът не е приоритет. Те не обичат да го правят често и когато го правят, не е за да задоволят половинките си, а себе си. Те са егоисти в леглото и кошмар за всяка жена. 

Зодиите, които остаряват по-бързо

Ето кои са най-лошите любовници в зодиака: 

Козирог
Разбира се, всяко правило има изключение. Но мъжете от тази зодия са изградени егоисти. За тях е толкова важно да работят здраво и да изкарват пари, че нямат нужда от разточителни сексуални представления. Те държат да задоволят себе си и не са особено внимателни към половинките си. 

Тези 3 зодии съсипват живота на другите

Дева 
Девите могат да се раздават много за семейството си, но в леглото играят само за себе си. Те са страстни любовници, но "аз"-ът е на пиедестал и трудно някой може да застане над него. Представителите на тази зодия омагьосват партньорите си с добри игри в леглото, но целта им е единствено да се представят на ниво. Те не държат половинката им да е задоволена, но го правят толкова добре, че гаджетата им дори да искат, не могат да се оплачат.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

!!!

!!! 20.09.2022 16:54

Мъж, зодия Дева - най-некадърния в леглото!