logo

Тези 5 зодии са обречени на бедност

Тези 5 зодии са обречени на бедност

Колкото и да печелят, сметките все не им излизат

Има хора, които сякаш отблъскват парите, а и дори да успеят да ги спечелят, то никога не успяват да ги задържат и да натрупат състояние.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са зодиите, които ще се радват на невиждан успех през месец април. Споделихме ви и кои са трите зодии според известния астролог Павел Глоба, които няма да се разболеят от коронавирус.

Според астролозите звездите и планетите влияят много на финансите на всеки от нас. Те твърдят, че има 5 зодиакални знака, които просто не мога да напълнят банковата си сметка с баснословни суми.

Вижте кои са те:

Козирог

Козирозите знаят много добре как да печелят пари, но за съжаление са наясно и как да харчат. Представителите на този знак не искат и не знаят как да пестят.

При тях всеки доход е разпределен предварително, но понякога, когато постъпят по-големи приходи,те си позволяват да направят някой и дург безсмислен разход. Колкото и да не ви се вярва, дори те понякога искат да правят нещо специално за себе си.

Петте най-влюбчиви зодии са...

Стрелец

Хората, родени под този знак, правят бюджета си така, че да не е достатъчен за нуждите им. В моменти на слабост са способни да харчат пари без грам колебание. На Стрелците им липсва обективна оценка на финансовото им състояние и компетентно бюджетно планиране. Честичко тази зодия се оказва с дългове.

Тези три зодии са най-големите емоционални вампири

Скорпион

Скорпионите са способни да изразходват месечен бюджет в най-добрия случай за една седмица. Представителите на този знак са много импулсивни. Същността на Скорпиона е проектирана по такъв начин, че те просто не мислят за бъдещето, планирането и спестяването. Те биха предпочели да умрат, вместо да се отрекат от една от нуждите си.

Тези зодии ще ви съсипят живота, никога не се омъжвайте за тях!

Дева

Девите са много грижовни и нежни. Те обаче обичат да се забавляват, а размерът на портфейла им няма кой знае какво значение. Адът за една дева би бил скучен живот, изпълнен с рутинно свободно време. Трудно им е да си наложат да не правят големи покупки, за да подобрят жизнения си стандарт.

Лъв

Лъвовете първо харчат, а после мислят. Този знак може да живее рамо до рамо с кредитната си карта и да няма чувство за мяра. Лъвовете не обичат евтиния начин на живот. Те носят маркови дрехи, миришат на маркови парфюми и обичат да се глезят с почивки. За тях е важно дават вид на платежоспособни хора, готови да харчат пари за какво ли не./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

мики

мики 28.03.2020 14:42

Да го начукам сополив в устата на написалия това

Аз да кажа

Аз да кажа 28.03.2020 14:43

Едни и същи зодии ту са бедни, ту са затрупани с пари. Хайде уточнете се! Тук е спомената моята зодия с нещо, което е характерно да нея. Е, няма нищо такова! От малък са ме учили как да спестявам, така че не е до зодия!

мики

мики 28.03.2020 15:05

Добре е да разберем кой е написал това?

Оги

Оги 28.03.2020 18:53

Това не е вярно.може да вярват само наивни цифри. Нищо не отговаря на истината.

Vlad

Vlad 29.03.2020 12:07

В съседната статия почти същите зодии ще се радват на "невиждан успех" с парите...

Мари

Мари 30.03.2020 10:06

Жена съм и не мога да псувам като мъж, но.... ти който си разбрал за тези 5 зодии , да вървиш по дяволите. И ако е така и ти да си вътре! Майната ти!