Тези зодии с лекота разбиват сърцата на любимите си хора, пазете се от тях!

Тези зодии с лекота разбиват сърцата на любимите си хора, пазете се от тях!

Само един наистина скъп човек може да ни причини емоционална болка с думите и действията си

Много често най-близките ни хора са тези, които ни причиняват най-силната емоционална болка. Защото само един наистина скъп човек може да разбие сърцето ни с думите и действията си.

Най-често изпитваме страдание заради партньора си. Някои хора причиняват болка на любимите си несъзнателно. Но има и такива, които умишлено се опитват да извадят половинката си от равновесие и да разбият сърцето й.

Както обичат да казват астролозите, те не са виновни за това! Просто им е заложено от Звездите. 

Лъв 

Представителите на този зодиакален знак понякога са толкова цинични и самовлюбени, че отношенията с тях се превръщат в истинско мъчение.

4 зодии, които те гледат в очите и те лъжат!

Лъвовете са свикнали с факта, че всички ги обичат и уважават, което ги кара да изискват от околните огромно внимание. И когато партньорът им започне да се грижи по-малко за тях, Лъвовете превръщат живота му в истински ад. 

Голяма част от хората не отдават голямо внимание на тази им черта. Защото знаят, че в любовен план настроението на представителите на тази зодия е доста променливо. И ако сега крещят и изливат целия си гняв върху любимия, след известно време ще осъзнаят грешката си и ще се извинят.

Тези зодии са толкова цинични и мнителни, че не вярват и на себе си

За съжаление, не всеки разбира, че жестокостта и цинизмът на този знак непрекъснато се увеличава. Променливото му настроение понякога нанася толкова тежка морална травма, че любимият му дълго време не може да се възстанови след случилото се.   

Стрелец

Представителите на зодия Стрелец не винаги разбират колко много нараняват другите с обидните си думи.

Жените от тези зодии могат да предсказват бъдещето

Също така понякога те се държат доста безотговорно. Дават много обещания, преструват се на надеждни и отговорни личности, а не могат да отговорят дори за собствените си действия.

Такава безотговорност често плаши хората, но има и такива, които започват да ги съжаляват и се опитват да ги променят към по-добро. Всичките им опити обаче са напразни, а с времето отношенията само се влошават.

Постепенно с поведението си те започват да тормозят партньора си, а след поредния скандал отново започват да драматизират и да молят за помощ. Но търпението на любимия им в един критичен момент просто свършва и Стрелците остават сами.

Тези зодии имат специална дарба и могат да лекуват само с едно докосване

След преживяния шок от сериозната връзка с човек от зодия Стрелец, дълго време ще събирате разбитото си на парчета сърце. И много ще се замислите, преди да се впуснете в нова връзка. 

Козирог 

Сериозни и противоречиви, Козирозите са твърде придирчиви към избора на бъдещ партньор. Те дълго се срещат с него и едва след това решават да заживеят заедно. Семейната рутина обаче бързо ги разочарова и те започват да обвиняват партньора си за всичко.

Козирозите не са в състояние да разбират хората и да им прощават, не знаят как да проявяват съчувствие. Тяхната твърдост и безразличие разбива сърцата на много хора.

Внимание, дами, мъжете от тези зодии ще превърнат живота ви в среднощен кошмар

Козирозите рядко признават своите несъвършенства, но за сметка на това обожават да критикуват негативните черти на другите.

Много рядко ще решат, че трябва да се променят. Затова  продължават да правят грешки във връзките си и да разбиват сърцата на хората, които ги обичат. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Qna

Qna 03.03.2020 22:37

Не е вярна статията!!!! На базата на какво е изследването?? Трите зодии които нямат сърце и никога не се влюбват през живота си са- ВЕЗНИ , БЛИЗНАЦИ И ДЕВА!!! Всички от опит го знаем, нямаме нужда от измислените ви статии!! Това са трите полигамни зодии, при останалите си е до човека.

Мира

Мира 05.03.2020 0:51

Не се връзваайте толкова. Зависи от това с какви хора ви се е случвало да се разочаровате.

Goddess

Goddess 10.03.2022 20:05

Това са глупости кой се хваща на въдицата