logo

Топ 3 на най-големите прахосници в зодиака

Топ 3 на най-големите прахосници в зодиака

Те харчат последните си пари за уж печеливши и „много необходими“ придобивки

Те харчат последните си пари за уж печеливши и „много необходими“ придобивки. Прахосничеството може да се превърне почти в порок, от който страдат някои зодии. А вие на кого принадлежите?

Безсмислен прахосник ли сте или предпочитате да спестявате?

Ако сте една от тези 3 зодии, по-добре стойте далеч от моловете и се опитайте да останете в рамките на месечния си бюджет.

1. Овенът е импулсивен прахосник

Овенът обича да се наслаждава на живота максимално и неговият девиз е, че всички пари са там, за да бъдат харчени. Освен това, когато прави покупки, той си казва, че по този начин помага на икономиката. Овенът е много импулсивен и често купува неща, просто защото са хванали окото му на витрината.

Този знак е по-добре да не се поддавате на изкушението на продажбите. Трудно му е да откаже нова красива рокля или пуловер.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

2. Рак – избягвайте на всяка цена моловете

Ракът е известен с почти детския си характер, тъй като много се разстройва и почти плаче, когато това, което харесва, е напълно извън неговите възможности. Ако портфейлът му е празен, Ракът се държи така, сякаш не е виновен, че вътре няма пари.

Харчещите Раци са доста безотговорни и небрежни към финансите си, за тях е трудно да избегнат изкушението, когато влязат в който и да е магазин.

3. Лъв - не се опитвайте да купите всички дрехи в града

Лъвът трябва да се похвали с придобивките си. Той трябва да е най-модерният, най-стилният и най-добре облеченият сред обкръжението си. Тази зодия обича красивите неща.

Трудно му е да си каже „не“, когато нещо привлече вниманието му. Може да се каже, че Лъвът е обсебен от новите дрехи. Постоянно изпитва нужда да се открои и да бъде забелязан. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Анонимен

Анонимен 30.11.2022 12:50

Пълна глупост, за лъва няма нищо вярно.