logo

Жените от тези 3 зодии имат най-грозен характер!

Жените от тези 3 зодии имат най-грозен характер!

Астролозите са сигурни - представителите на някои знаци са меки и спокойни, истински канелени кифлички, но други...

Рожденият ден може да повлияе както на характера, така и на съдбата. Астролозите са сигурни - представителите на някои знаци са меки и спокойни, истински канелени кифлички.

Родените под други съзвездия обаче са свадливи и своенравни, понякога могат да бъдат истински трън в задника.

Асоциирате ли се с тях?

В тази класация ще ви представим кои са жените с най-грозен характер от зодиака: 

Овен

Тази дама започва кавга, дори ако другите не разбират какво точно я е разстроило. Жената, родена под знака на Овен не търпи, ако нещо не върви така, както тя го е виждала. Странен поглед, небрежна забележка от колега, мръсна вилица в мивката - всичко това може да наруши крехкото морално равновесие на Овена.

И веднага ще обяви война - любимите методи на тази млада дама са язвителна критика и точни, болезнени забележки. Представителите на този знак никога не крещят, опитват се да убодат противника, да го оставят сам с тежки мисли. Затова семейството, родено под съзвездието Овен, винаги живее като на вулкан, очаквайки с ужас следващото „изригване“.

Само тези 3 зодии умеят да пазят тайни

Близнаци

Този знак се счита за най-двойствения в целия астрологичен кръг. От една страна, момиче, родено под съзвездието Близнаци, е сладко, мило, нежно. Създава впечатление за крехко и красиво цвете, което се нуждае от постоянна грижа и внимание.

Младата дама обаче има и друга страна. Близнаците са изключително необуздани, мразят критиката и са готови да влязат във всеки спор без колебание.

В същото време момиче, родено под егидата на Меркурий, изобщо не се нуждае от аргументи. Тя крещи и бълва такива ругатни, че бригадирът с двадесет години опит почервенява и дар словото му изчезва. По време на кавга Близнаците ще си спомнят цялото ви семейство до седмо коляно, ще прегледат вашите интелектуални способности и умения.

Тези 4 зодии са най-големите клюкари, внимавайте с тях!

Стрелец

Това е наистина огнена дама - нейният темперамент се проявява и в кариерата, и в романтичните отношения, и, разбира се, в конфликтите. А Стрелците просто ги обожават! Те са изключително раздразнителни и не разбират защо трябва да бъдат по-меки с другите хора, особено ако нещо ги дразни.

Дамата Стрелец не умее да се "скрива" и да мисли за студено отмъщение, за разлика например от коварните Скорпиони. Тя изразява цялото недоволство наведнъж, без да позволява на опонента си да вмъкне дори дума, придружавайки монолога с язвителни забележки и плач.

И ако е невъзможно да се организира пълноценна сцена, например Стрелецът е бил ядосан от непознати в магазин, тя все пак ще даде да се разбере, че е бясна - с поглед, пълен с презрение, тихо съскане.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Off

Off 01.09.2023 21:42

Жена-овен никога в къщата! Най-изневеряващите, двулични и злобни жени във света! .......Личен опит с три такива създания :(

Калина

Калина 02.09.2023 17:01

Много вярно за жена овен! Познавам 3 такива и трите са с отвратителен гаден характер!

Нели

Нели 02.09.2023 17:04

Чуеш ли, че е овен! БЯГАЙ дялече!!!

Майка

Майка 02.09.2023 17:06

Имам дъщеря овен! Съсипа ми живота...

Не е верно.

Не е верно. 09.09.2023 21:56

Имам 3 приятелки овни. И трите са супер. Никога не са се проявявавали, както ги описват в коментарите.. Обаче дъщеря ми е стрелец. Майко мила!