logo

3 прически, които носят богатите жени

3 прически, които носят богатите жени

Заложите ли на тях, ще изглеждате стилна и финансово независима

Косата на всеки човек е различна. Използваме различни бои, правим си различни прически и се опитваме да се откроим. Понякога обаче просто не се получава и не изглеждаме добре.

Всички се подиграваха на най-грозната жена в света, но сега се случи нещо шокиращо

Различните прически изискват различни процедури за постигането им. Всяка жена може да си позволи обикновена боя или по-сложна преливка. Има и такива услуги, за които цената е малко по-висока, но пък крайният резултат наистина си заслужава.

За елитните дами това е дреболия, но някои други ще трябва да бръкнат дълбоко в портфейла. Все пак заложите ли на някоя от тези три визии, може да ви гарантираме,че ще сте излезли като от корица на списание.

Tя бе унижавана заради наднорменото й тегло, а качи още 18 кг и стана известен модел (СНИМКИ)

"Скъпо" русо
 

Да си блондинка си е наистина скъпо - от боядисването до грижите, които трябва да полагате у дома за косата си. Ако момичето иска цветът на главата й да изглежда зашеметяващо, то една обикновена боя няма да е достатъчна. 

Красивите акценти и преливания изискват правилна техника. Тя може да бъде различна, но определено няма да може да се справите сами в домашни условия и ще се наложи да посетите фризьора си. 

След като там ви направят за чудо и приказ е важно да си купите професионални шампоани и балсами, за да поддържате салонния ефект. За богатите дами това не е проблем, а за останалите е поредно перо в бюджета. 

Тръпки да те побият! Сестрите Кардашиян качиха СНИМКА без грим и изплашиха всички

Ботокс - перфектна коса
 

За много жени услугите "ботокс" за коса и витаминни шейкове за нея изглеждат безсмислени. За тях най-важен е светът, а останалото е разхищение на пари. Това не е така, особено за богатите дами. Те се грижат старателно за косата си и принципът тук е същият, като при лицето. Козметиката може да скрие несъвършенствата.

Балеаж
 

За елитните дами е важно косата да изглежда възможно най-естествено, а обемът да подчертава лицето им. Този ефект се постига чрез сложни техники за боядисване. Цената за тях е по-висока, но напълно оправдана. 

Фризьорът прекарва много време, правейки отблясъци и преливки, за да направи прическата ви перфектна. Балеажът е много по-лесен за поддръжка, изглежда скъпарски, но пак е добре да бъде поддържан с професионални продукти в домашни условия. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!