44-г. дебелана се превърна в секси мадама с този прост трик

44-г. дебелана се превърна в секси мадама с този прост трик

За две години Рейчъл Даун успяла да свали цели 53 килограма

Депресирана от теглото си майка на две деца успя да свали 53 кг. с помощта на лесен трик, пише Daily Star.

През 2016 г. Рейчъл Даун родила второто си дете, а теглото й достигнало 95 килограма. И преди това Даун била пълничка, но след втората бременност нещата станали непоносими. 

Жената непрекъснато се чувствала неловко и не можела да носи нито една дреха, която й харесва. 

"Станах наистина параноична по отношение на теглото си, а когато бях бременна със сина си, се подух толкова много, че не можех да нося брачната си халка", спомня си Даун.

Бульон спаси фигурата на Салма Хайек след раждането: Рецептата помогна на много жени да отслабнат

Три години Рейчъл опитвала да отслабне, но безуспешно. Освен това и по време на двете бременности тя боледувала сериозно и пиела антибиотици. Развила непоносимост към цяла група храни, храносмилането й се влошило, а теглото само се увеличавало.

"Всеки път, когато посещавах личния си лекар, ми предписваха лекарства, които ме караха да се чувствам по-зле, така че започнах да проучвам храни, които биха могли да помогнат", споделя тя.

В резултат на това 44-годишната жена открила, че най-обикновени ястия като супа от месен бульон и кефир помагат за забавяне на възпалителните процеси в организма и бързо отслабване. 

И минала на диета от бульон от бяло месо или рибен бульон със зеленчуци, семена от киноа, авокадо, ядки и кокос. Към кефира пък добавяла сушени плодове. В резултат на това за два месеца и половина тя успяла да свали 16 килограма.

Дебелана, която не можеше да си обуе сама чорапите, отслабна драстично и е неузнаваема СНИМКИ

Госпожа Даун признава, че през цялото това време не се е качвала на кантара и количеството свалени килограми било огромна изненада за нея.

Жената продължила да следва собствено разработената си диета и за две години свалила 53 килограма.

"Сега се чувствам по-добре, отколкото когато бях по-млада. Продължавам да ям бульон с натурални продукти и кефир. Кожата, ноктите и косата ми изглеждат невероятно, а храносмилането ми е страхотно" казва тя.

Невероятно! Ето с каква диета Адел отслабна 45 килограма

Сега жената прави кекфир и супа по собствени рецепти и притежава две компании, които произвеждат продукти за хора и кучета.

"Хората бяха изумени от моята трансформация и най-вече от факта колко бързо оправих здравето си", хвали се тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

Коментирай