logo

6 правила как да отслабнете, без да правите нищо

6 правила как да отслабнете, без да правите нищо

За да отслабвате с всеки изминал ден и да не натрупате отново излишни килограми, не е нужно да се подлагате на строга диета или да се преместите да живеете във фитнеса - просто променете малко обичайния си начин на живот.

Ако всеки ден следвате тези прости шест правила, в крайна сметка вашата фигура ще стане много по-хубава, а тялото - здраво. 

Спрете алкохола

Не казваме, че трябва да се откажете от него завинаги. Достатъчно е просто да го спрете за месец, докато метаболизма ви се нормализира, а и това био била страхотна почивка за черния ви дроб.

Не хапвайте след 21:00 часа

Не казваме да гладувате. Хапвайте си спокойно, но просто нека стане като закон за вас, че след 21:00 часа хладилникът затваря. Не е нужно от стрес или скука вианги да "кръцкате" нещо. Убедени сме, че има много по-полезни неща, които да правите, вместо да се тъпчете, лежейки пред телевизора.

Пийте много вода

Няма човек, който да не е чувал колко полезно е пиенето на повече вода. И не говорим само сега в жегите, ами през цялата година. Тя стимулира метаболизма, пречи за появата на бръчки, хидратира и наистина помага да отслабнете. Ако не ви се пие чак толкова много вода, то гледайте да консумирате повече сочни плодове.

Спете достатъчно

Това е най-простият метод и ефективният съвет за бързо отслабване. Сънят освен това е и чудесно лекарство срещу стреса, който убива метаболизма.В крайна сметка - един здрав сън е нещо страхотно.

Пийте кафе

Не капучино, лате или друго висококалорично и сладко кафе. Пийте обикновено, черно кафе и то по най-малко 3 чаши. Кофеинът подтиска апетита и дава доста енергия, която пък ще ви стимулира да водите по-активен начин на живот. 

Приемайте повече протеин и фибри

Важно е да направите диетата си максимално питателна и здравословна. Добавете към нея порция белтъчини и фибри при всяко хранене и ще се чувствате много по-добре, а също така и ще започнете да губите тегло./jenata.blitz.bg

Коментирай

roussibg

roussibg 26.07.2018 7:07

Ала-бала портокала.