logo

Блогърка се подложи на популярна процедура и се втрещи от резултата ВИДЕО

Блогърка се подложи на популярна процедура и се втрещи от резултата ВИДЕО

Австралийката си е направила корекция на формата на очите Fox Eye, при която веждите и външните ъгли на очите се повдигат с разтворим конец

Млада австралийка се подложи на интервенция за повдигане на веждите и съжали жестоко. Горчивият си опит тя сподели с последователите си в TikTok.

На публикуваните в мрежата кадри Джеси Кар обяснява, че е решила да промени външния вид и си е направила популярна процедура за подмладяване.

Тя се е подложила на корекция на формата на очите Fox Eye, при която веждите и външните ъгли на очите се повдигат с разтворим конец, създавайки ефекта "лисичи очи".

Красивата Светла показа интересна маска за лице, която обаче крие куп опасности ВИДЕО

Желаният резултат може да се постигне за 30 минути без операция. Процесът включва вкарване на полидиоксанонов конец под кожата с помощта на единична пункция с игла под локална анестезия.

Блогърката добавя, че 10 седмици след процедурата веждите й паднали до първоначалното си ниво, а по слепоочията й се появили подутини. 

Докато демонстрира подутините си, които според последователите й приличат на рога, Джеси признава, че процедурата е била най-голямата грешка в живота й.

@_jessiecarr I can’t take myself seriously #foxeye #foxeyethreads #foxeyethreadlift #botched #botchedsurgery original sound - Slowed Songs

"Не трябва да се срамуваш от рогата си, много са яки!", "Буквално си платила за рогата на главата си", "На това място ще израснат рога", "И аз си направих тази процедура и беше най-лошият опит в живота ми! Никога повече няма да го направя!", "Имах остра болка година и половина след повдигането с конци. Стойте далеч от тази процедура, тя не работи!" пишат потребителите.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Между другото, австралийката отбелязва, че в момента приема противовъзпалителни медикаменти и в бъдеще възнамерява да разтвори конците. 

Формата на очите Fox Eye стана популярна през юни 2020 г.

"От услугата се интересуват жени от различни възрасти. Тя е търсена от млади момичета, от блогърки в Instagram, които искат да изглеждат като Бела Хадид и Кендъл Дженър, и от по-възрастни жени, които търсят бюджетен начин да повдигнат увисналите си клепачи", обясни тогава основателят на лондонския салон SAS Aesthetics д-р Махса Салеки.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай