logo

Ще изглеждате по-млади, ако всеки ден правите това с лицето си!

Ще изглеждате по-млади, ако всеки ден правите това с лицето си!

С напредването на годините външните промени и дефекти по кожата са неизбежни, но има начин те да бъдат по-малко забележими

Служители на компания за професионална козметика разкриха няколко прости начина, с които всяка жена може да изглежда по-млада от възрастта си, пише Express.co.uk.

С напредването на годините външните промени и дефекти по кожата са неизбежни, но има начин те да бъдат по-малко забележими, категорични са специалистите. За целта е важно да следвате правилния алгоритъм за грижа за кожата.

На първо място те призовават към редовна употреба на овлажняващ крем. 

"Никога не пропускайте да овлажнявате лицето си, особено преди да нанесете грим. Овлажнителите подхранват кожата и с тях може да скриете сухотата. Гримът ще стои по-добре върху кожата, ако тя е правилно овлажнена.

Всички допускаме тези грешки при миене, а те вредят на кожата на лицето

Овлажняването само по себе си е стъпка, която може да подобри външния вид на кожата, независимо от типа й. Временно изглажда кожата, като прави линиите и бръчките по-малко видими. Освен това помага за хидратиране на кожата и осигурява допълнителна защита.

Нанасянето на овлажняващ крем е един от петте начина мигновено да изглеждате по-млади", категорични са те. 

Освен това е добре жените в зряла възраст да ходят с грим, който няма да подчертава визуално несъвършенствата им. По думите на експертите, "точното количество грим" е в състояние визуално да подмлади една дама. 

4 навика, които състаряват кожата за ден

Нещо повече, познаването на "правилната техника и продукти за грим" ще помогне за "скриването на всички признаци на стареене".

Коректорите са идеалният продукт за прикриване на несъвършенствата на кожата. Въпреки това, когато не са нанесени правилно и в по-големи количества, могат да "подчертаят кожните проблеми", вместо да ги прикрият. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай