logo

Майка на 7 деца забременя с осмо, последвалото шокира всички СНИМКИ

Майка на 7 деца забременя с осмо, последвалото шокира всички СНИМКИ

Доминика определя бременността си като "чудо", тъй като в болницата й казали, че шансовете подобно нещо да се случи са едно на 52 милиона

Полско-британска двойка мечтаеше за осмо дете и неочаквано се сдоби с петзнаци точно за Свети Валентин, съобщава Daily Mail.

55-годишният Винс Кларк и 37-годишната му половинка Доминика Кларк вече си имали седем деца на възраст от 10 месеца до 12 години, когато решили, че искат още едно.

Многодетна майка роди в тоалетната, а когато погледна бебето... ВИДЕО

Жената забременяла успешно и скоро разбрала, че ще роди не едно, а цели пет бебета наведнъж.

Винс разказва, че преди да забременее, със съпругата си били на диета, състояща се от сокове и нискокалорична храна. Според него именно режимът им на хранене е повлиял на броя на появилите се ембриони.

Доминика определя бременността си като "чудо", тъй като в болницата й казали, че шансовете за зачеване на петзнаци са едно на 52 милиона.

Многодетна майка показа какво се е случило с нея след 36 часа без сън СНИМКИ

"Планирахме да имаме осмо дете, но се оказа, че има още. Беше по-вероятно да спечеля от лотарията, отколкото да родя тази тълпа. Като математик харесвам такава статистика", казва многодетната майка. 

Последните 10 седмици от бременността си тя прекарала в болница под лекарско наблюдение и в 29-ата седмица, с помощта на цезарово сечение, родила три момиченца и две момченца.

Бебетата все още не са се прибрали у дома, тъй като са дишат с помощта на апарат.

Доминика отбелязва, че след тежко раждане се чувства по-добре, отколкото е очаквала.

"Надяваме се, че ще успеем да доближим радостния момент на изписването им от болницата", казва началникът на отделението по неонатология. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай