logo

Разтърсващо: Майка показа как изглежда на първия и последния ден на кърменето СНИМКИ

Разтърсващо: Майка показа как изглежда на първия и последния ден на кърменето СНИМКИ

Отдавна бях утеха за дъщеря ми, нейното безопасно убежище и се надявам тя да продължи да се грижи за мен по този начин, споделя бразилката

Кърменето е специална част от майчинството и не е никак лесно, особено когато дойде моментът за първото „разделяне“ на бебето и майката или отбиването. Известната блогърка и майка на три деца, Мая Уордерщрасе, сподели силна снимка в социалните мрежи преди няколко години, която стана популярна и все още е актуална, защото в нейната публикация фигурират много майки.

Съпругът й успя да „запечата“ момента, в който Мая за първи път кърми втората им дъщеря, а почти две години по-късно той направи снимка на момента, в който тя я постави за последно на гърдите си.

"Не знаех, че човек може да се чувства едновременно толкова горд и разбит. В момента съм в хормонален, емоционален и психически хаос", написа бразилката.

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

Тя посочва, че на втората снимка й е било трудно да вдигне ръка във въздуха, защото сълзите се стичат неконтролируемо по лицето й.

"Тази снимка означаваше, че никога повече няма да видя дъщеря си да се храни от мен. Кърмех я толкова дълго, че вече не знам как да не го правя",продължи в емоционалния си пост.

„Никога не съм го виждал такъв. Отдавна бях утеха за дъщеря ми, нейното безопасно убежище и се надявам тя да продължи да се грижи за мен по този начин. Купихме й креватче, което сложихме в стаята, която тя ще сподели със сестра си, както и куп нови играчки и всичко, което смятахме, че може да й помогне във фазата на отбиване. Съпругът ми пое ролята да се грижи за нея преди лягане, включително да се грижи за всички събуждания през нощта.

20-годишната дъщеря на Алисън й каза, че е бременна, а само седмица след това бъдещата баба разбра нещо шокиращо (СНИМКИ)

Третият ден е зад нас и става малко по-лесен. Вината, че не заспивам, е страшно силна и нямам търпение да си я върна. Затварянето на тази глава е болезнено, но се надявам новата глава в живота да бъде специална по свой начин. Тя ще стане по-независима и аз ще си направя така необходимата почивка. Последния път, когато разкопчах сутиена си, казах на съпруга си: „Дадох всичко от себе си“, завърши тя.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай