logo

140-килограмовата Лизо се разстресе плугола, потресаващо ВИДЕО

140-килограмовата Лизо се разстресе плугола, потресаващо ВИДЕО

На певицата въобще не й пука какви са формите и размерите й и реши да го докаже

През 2019 година певицата Лизо, за чието съществуване не знаеше почти никой, се превърна в "откритието на годината" според вестник "Таймс". Сега тази весела пълничка изпълнителка има фенове по целия свят.

5-те тайни за красота на Дженифър Анистън

Вярно е, че много хора вярват, че Лизо стана популярна не само заради таланта си, а заради факта, че все повече се толерират по-пищните форми и се дава толеранс на такива хора. Лизо е ярък представител на секси плюс сайз мадама.

Певицата тежи над 140 килограма и не се срамува от това. Във всяко интервю тя говори за любовта към тялото си. Понякога дори разказва повече за него, отколкото за творчеството си. 

Светът полудя по това евтино средство, с което бабите ни са поддържали красотата си

Лизо не се притеснява да слага много отворени облекла и тоалети. Всяка снимка или нейно видео се радват на милиони гледания в социалните мрежи. Последното обаче е наистина фрапантно. 

На него Лизо е почти гола и започва да се тресе по всякакви начини. Идеята на видеото е да представи различни видове бански костюми. Звездата не обръща внимание на негативните коментари, а за пореден път показва колко много харесва себе си.


С видеото тя буквално хипнотизира публиката. Лизо се клати по бикини на забавен каданс, а всяка нейна форма се тресе бавно в ритъм./jenata.blitz.bg

 

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!