Как да се облечете, ако сте поканени на лятна сватба

Как да се облечете, ако сте поканени на лятна сватба

Всяко момиче би искало да открие перфектния корсет, който да стегне нейната фигура

Топлите, безгрижни летни месеци са идеалното време от годината за сватба. Кой не би искал да се закълне в любов на слънце до ротонда, заобиколена от свежи цветя?

За гостите поканата за сватба през лятото е, от една страна, добра новина, а от друга, сериозен проблем - какво да изберете като облекло за толкова важно тържество?

Ще ви разкрием как да сте най-красивата и стилна гостенка на лятна сватба:

Барби

Целият свят сякаш беше полудял от премиерата на филма "Барби" с Марго Роби. Всичко наоколо е розово!. Изберете рокля или дори костюм в някой от нюансите на розовото и няма да сбъркате. Само внимавайте със стила – нека не е детски, а елегантен и семпъл.

Забравете за тези дрехи! Състаряват ни преждевременно

Слим рокли

Тази опция е популярна от много години. За сватба трябва да носите рокли до земята и да ги комбинирате с масивни бижута и обувки на висока платформа. Това е печеливша и проста опция.

Пола-балон

Вместо рокля можете да изберете пола и блуза, още повече че макси полите вече са по-актуални от всякога. Най-модерният модел е полата тип балон. Избирайки го за тържество, вие ще бъдете едновременно женствени, и доста „вечерни“ и супер стилни.

Цветя, цветя, цветя

Най-модерният детайл на сезона са обемните рози. Изберете рокли с райета под формата на цветя - това е много актуално сега. В модата всичко е деликатно и крехко.

3 цвята, в които дрехите ви изглеждат много по-скъпи!

Корсети!

Корсетите сега са особено популярни в социалните мрежи. Всяко момиче би искало да открие перфектния корсет, който да стегне нейната фигура. Опитайте се да намерите своя и го комбинирате с широки сатенени панталони. Гостите няма да могат да откъснат очи от вас. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай