logo

Край с визията на провинциалистка

Край с визията на провинциалистка

Разберете как да се облечете евтино, но да изглеждате скъпо

Не всяка жена може да си позволи да се облича в тоалетите на известни модни дизайнери. Но в същото време преобладаващото мнозинство от нежния пол иска да изглежда добре и привлекателно, дори ако няма достатъчно пари за скъпи нови дрехи.

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Как да не похарчите половината от заплатата си за гардероб и да останете стилни? Е, от jenata.blitz.bg имаме отговор на този въпрос.

Оказа се, че има точно три трика, с които всяка жена може да се облече в евтини дрехи, но да изглежда скъпо и добре.

Ето кои са трите трика, с които всяка жена може да се облече в евтини дрехи, но да изглежда скъпо и добре:

Продажби
Запазете отметки към любимите си онлайн магазини и ги посетете по време на продажбите, които обикновено са в края на сезона. По време на „разпродажбата“ можете да вземете нещо хубаво и спъко, но на половин цена.Основното нещо е да не се увличате и да не купувате десетия пуловер в гардероба си или петнадесетата тениска.

Забравете за тези 5 неща – съсипват визията СНИМКИ

Помислете за „основата“/“базата“
Стилистите по цял свят непрекъснато ни повтарят, че най-важният елемент във всеки гардероб е т. нар „основа“. С други думи, прости дрехи от спокойните нюанси, които лесно се комбинират помежду си. С тяхна помощ веднъж завинаги ще забравите за популярния проблем „нямам нищо за обличане“.

Но преди да похарчите пари за екстравагантно нещо, помислете колко пъти ще го носите? Със сигурност вече имате тоалети в гардероба си, носени само веднъж, за които съжалявате, че сте ги купили.

10 неща, които не отиват на нито една дама СНИМКИ

Играйте с аксесоарите
Дори и най-простата на пръв поглед дреха ще изглежда скъпо и стилно, ако я „раздвижите“ с правилните аксесоари. Обемни обеци или няколко пръстена, ярка чанта и дори шалче - всичко това ще добави невероятен, стилен и скъп нюанс към визията ви, а от там ще добави и известна доза самочувствие. Но не забравяйте – не прекалявайте с аксесоарите, за да не постигнете нежелан ефект. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай