Моден експерт посочи какво трябва да изхвърлите от гардероба си незабавно

Моден експерт посочи какво трябва да изхвърлите от гардероба си незабавно

Моден блогър назова от кои дрехи в гардероба си трябва да се отървете. Авторът на публикацията заяви, че ревизира гардероба си поне четири пъти в годината преди всеки нов сезон, а също така и когато желае да почисти къщата от ненужни вещи.

Според нея, за да се „наредят нещата в живота“, на първо място е необходимо да се анализират стари дрехи, аксесоари и обувки.

Според материала първи се изхвърлят т. нар. „Двегодишни вещи“ - гардеробни предмети, които се съхраняват в килера от няколко години. Отбелязва се, че е необходимо да се отървете от тях, тъй като те осеяват пространството. В допълнение, обикновено такива дрехи са трудни за комбиниране с други елементи от новия ви гардероб.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Освен това блогърът съветва да се изхвърлят неща, които са по-големи или по-малки с няколко размера. Според нея, докато собственичката на такива дрехи достигне идеалната за нея фигура, тя вече ще излезе от мода или ще спре да я харесва.

„Колкото и да ми подхождат розовите волани, отвътре се чувствам пораснала жена и искам да нося минималистични рокли, структурирани якета и каки“, обясни тя.

Известно е, че блогърът продава всички стари неща в онлайн търговците на ниски цени или ги рециклира, което е една добра идея и за вас./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Измет

Измет 16.08.2023 7:13

Таксиметраджийски тия сьвети на стоянката

Кокона

Кокона 16.08.2023 15:16

Ами да това е така! Има дрехи които 2 год. Не са обличане но ЗАВИСИ! Има скъпа луксозна класика тогава НЕ! Не хвърляй!!! Има други по бърза мода те рециклират или там каквото решиш! АЗ ХАРЕСВАМ ТИХИЯ ЛУКС !!

BLITCA

BLITCA 20.08.2023 7:12

STIGA STE ME MOLILI DA MAHNA SOFTUERA DETO WI BLOKIRA REKLAMITE AZ DAVE SI PLA{TAM DA NE WI GLEDAM PROSTITE REKLAMI TIQDETO MINAWIRATEVNA EF BET I IN BET MI STIGAT WIE PO DOBRE BLOKIRAITE ATIA PSIHOPATA