logo

Тези дрехи ще са хит през пролетта

Тези дрехи ще са хит през пролетта

За целта дори не е необходимо да обновявате изцяло гардероба си, а просто по-добре да прегледате какво има в него

Нали знаете – по дрехите посрещат, по ума изпращат. Е, за втората част от поговорката всеки човек трябва да го има в главата си.

Но за първата винаги можем да „откраднем“ някой съвет. Именно заради това от jenata.blitz.bg ще поговорим за мода. И по-специално мода през пролетта.

От jenata.blitz.bg вече споделихме кои рокли ще са супер актуални тази пролет, но сега ще наблегнем на още няколко неща, които ще са истински моден хит тази пролет.

И така – ще наблегнем на девет облекла – различни комбинации от които ще помогнат за създаването на стилни визии през пролетния сезон. 

Списъкът на модните експерти, до които се допитахме от jenata.blitz.bg, включва както нови артикули от асортимента на модните марки, така и артикули от дизайнерски колекции от минали години. 

Тези неща ще са истински хит през пролет 2022

Според експерти тези, които искат да изглеждат модерни този сезон, но не искат да актуализират напълно съдържанието на гардероба си, трябва да обърнат внимание на старите си дрехи и обувки. Например, тренчкотите и платнените обувки ще останат актуални и през тази пролет.

5 чифта обувки, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ 

В същото време, за да създадете женствен образ, стилистите съветват да изберете бели блузи, дънкови поли със средна дължина и рокли с пухкави ръкави.

5 рокли, които са с печат „Провинциалистка“ СНИМКИ

„Всички знаем, че пролетта и роклите вървят ръка за ръка точно като зимата и палтата, а бухналите ръкави са особено популярни този сезон. Носете го с чорапогащи и ботуши, докато температурата се покачат повечко, а после ги комбинирате с по-отворени обувки, а защо не и с кецове“, съветват модните експерти. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

...

... 08.03.2022 19:51

Кой ги е писал тези простотии? И с роклите по същия начин... Аз самата съм далече от този тип стайлинг, ама, моля ви се ...

Искрена

Искрена 09.03.2022 16:03

Не се виждат никакви дрехи под заглавието "Тези дрехи..." Сайтът ви не е user friendly. Едно е оповестено, друго се отваря. Мърлява работа като цяло.

Аз Варна

Аз Варна 09.03.2022 18:21

Кои са деветте облекла?

Лолапоца

Лолапоца 10.03.2022 5:13

Да се ходи без гащи , за такъв пролетен хит , е статията.

Боби

Боби 10.03.2022 18:46

Пишете ясно беее... Аман вече

Боби

Боби 10.03.2022 18:47

Пишете ясно беее... Аман вече