logo

ТВ водеща се появи в ефир с рокля 18+ и стъписа мрежата (СНИМКИ)

ТВ водеща се появи в ефир с рокля 18+ и стъписа мрежата (СНИМКИ)

Тв водеща от Австралия случайно облече за поредната емисия на местните новини рокля, която застави зрителите да се чувстват некомфортно. Много от тях усещаха, че има нещо неприлично в тоалета на водещата, но не успяха веднага да се сетят какво точно е това.

Но ако веднъж разгадаете какво точно в образа на водещата смущава зрителите, то тази картинка никога няма да изчезне от главата ви. 

Австралийската тв водеща Саманта Хитууд (Samantha Heathwood) съобщава новините от Бризбейн по канала 9News, но благодарение на една от последните и появи в ефир нейната снимка обиколи света. Макар всичко да стана съвсем случайно.

За Саманта този ден бил необикновен. Тя довела в студиото синовете си и дори пуснала снимка с тях в инстаграм.

Все още не виждате нищо необикновено в тази снимка? Но ето че потребител на Reddit с никнейм  morpeg забелязал ТОВА и направил скриншот. Неговият пост бързо се изкатерил на топ н сайта и се разлетял по социалните мрежи. 

И още не сте забелязали нищо. Ето тогава като жокер заглавието на кадъра, след което е невъзможно да не откриете характерния символ на снимката: "Шията и гърдите на водещата пишкат". И мнозина потребители признават, че не са забелязали веднага деколтето, изрязано във формата на полов орган. 

Aardvark_Astronaut отбелязва , например: За да видя това ми отне доста повече време, отколкото бих искал да си призная. Но пък сега няма да забравя тази гледка никога". 

Любопитно е, че това не е първата подобна случка с австралийска тв водеща. През 2015 г. Наташа Белинг от Channel 10 допусна абсолютно същата грешка с подобна рокля или жакет (на снимките водещите не се виждат в цял ръст)./jenata.blitz.bg

Коментирай

манипулатор

манипулатор 08.01.2019 9:19

пишкат ли,празнят ли се не знам.

peary

peary 08.01.2019 9:29

Summertime, and the livin' is easy

кариока

кариока 08.01.2019 9:49

Как да не ви. Ба майката блиц. Съобщавате го сякаш си е турила страпон вместо гердан на врата.

Уточнение

Уточнение 08.01.2019 10:28

Тази "новина" е стара като света. Най-малко отпреди 8-10 години е.