6 признака, че имате кармичен дълг за плащане

6 признака, че имате кармичен дълг за плащане

Кармичният дълг е следствие от нашето поведение или нерешените ни проблеми

Кармата е закон на Вселената, който може да бъде обобщен най-просто с поговорката каквото посееш, това ще пожънеш! 

Човешкото поведение, включително мислите, действията, думите и намеренията, винаги ще влияят върху опита, който създаваме за себе си. Кармичният дълг е енергия или опит, които дължим. И понякога се налага да преминаваме през това преживяване, за да платим за миналите си избори. 

Универсалният закон на кармата, разбира се, важи както за положителните, така и за отрицателните действия. Когато обаче говорим за кармичен дълг, това най-често се случва в контекста на негативните преживявания, стремейки се да разберем и да се поучим от тези ситуации.

Кармичният дълг е следствие от нашето поведение или нерешените ни проблеми. Те могат да бъдат пренесени както от миналия, така и от настоящия живот. 

Ето как да определите възрастта на душата си и каква е нейната мисия

Ако непрекъснато не ви върви и неприятностите в живота ви следват една след друга, съвсем не означава, че сте карък. Просто сте подложени на изпитания от Съдбата за нещо, което сте направили в миналото.

Ето кои признаци издават, че имате кармичен дълг за плащане: 

Чувствате, че нямате възможност да постъпите по друг начин 

Сякаш някакво интуитивно чувство, издигащо се от дълбините, казва, че изходът от проблема е известен предварително. Във всяка ситуация, повтаряща се или нова, може да има много опции. Но ако се чувствате обречени, защото не можете да изберете нещо просто или различно, това е то, същият кармичен урок, който отработвате. 

Датата ви на раждане съдържа числата 1, 4, 7

В нумерологията най-често числата 1, 4 и 7 показват, че в този си живот човек ще трябва да поработи върху натрупаните си кармични дългове.

Бързо махнете тези снимки от портмонето си, преди да е станало най-страшното!

Те може да са съвсем малко, така че дори да не забележите уроците на Съдбата. Но може да се натрупали доста - тогава животът ви ще се превърне в поредица от трудности.

Ако обаче успеете да преодолеете всичко, ще получите награда от нея.

Желание да се помогнете на някого въпреки обстоятелствата

Има ситуации, в които ставате някак твърде пристрастни към проблема на друг човек. Това може да е приятел, член на семейството, колега или виртуален непознат.

Струва ви се, че нямате нито ресурсите, нито силата или способността наистина да помогнете на човека да преодолее трудностите, може би дори и време, за да разберете подробностите и да му дадете съвет, но чувствате вътрешно, че трябва да направите нещо. Ако все пак успеете да му окажете подкрепа, животът скоро ще се промени към по-добро както за вас, така и за този човек.

В страните, където вярват в прераждането на душите, подобни чувства се обясняват с факта, че в минал живот именно този човек ви е помогнал или дори ви е спасил. И сега е дошъл моментът да изплатите кармичния си дълг.

Натрапчиво чувство за самота

Понякога човек се чувства самотен заради липсата на приятели и близки. Но ако имате широк кръг от познати, любящи членове на семейството и това чувство не изчезва, това може да е намек за изплащане на кармичен дълг.

Само богаташите и късметлиите имат тези знаци по тялото си

Чувството за самота ще изчезне от само себе си, щом урокът на Съдбата бъде научен.

Безкрайно страдание 

Безкраен водовъртеж от болка и страдание сякаш се е концентрирал около вас? Струва ви се, че разпространявате негативизъм, заради който и околните се сдобиват с проблеми? Това може да е индикатор за висящ кармичен дълг. Веднага след като тестът на Съдбата бъде преминат и работата по грешките приключи, ще дойде бялата ивица.

Бездетен брак

Ако съпрузите отчаяно искат да имат деца, но това не се получава нито по естествен, нито по изкуствен път, това може да е още един знак, че над една от половинките виси кармичен дълг. Със своята енергия той отблъсква появата на наследници заради което и така желаната бременност не се случва. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Nina

Nina 29.11.2023 10:42

Знаете ли, че 74% от заседналите хора развиват хемороиди и те също могат да бъдат причинени от бременност, затлъстяване и генетика. Малко се говори за това, но на практика е масово заболяване, но има решение----- https://tyny.to/shemoro

anonimen

anonimen 10.01.2024 19:36

gospod li si da te ebem

anonimen

anonimen 10.01.2024 19:43

da vi ebem vaybicite az pratai ybicite da ni hramnat zadnik ne plesti samo