logo

Датата на раждане крие огромна тайна за възрастта на душата ви

Датата на раждане крие огромна тайна за възрастта на душата ви

По нея може да се разбере съдбата на един човек, неговата цел в живота и дори съвместимостта на партньорите в любовта

Всеки човек има душа, която може да има своя възраст. При някои тя е млада, а при други може би има доста впечатляващ багаж зад гърба си.

Да разберете възрастта на душата си е много лесно. Единственото, от което се нуждаете, е рождената ви дата. 

Тя е в състояние да разкрие много духовни тайни. По нея може да се разбере съдбата на един човек, неговата цел в живота и дори съвместимостта на партньорите в любовта.

Числата могат да ни кажат неща, за които дори не подозираме, защото те притежават специално значение и особена магия. 

Да кажем, че сте родени на 06.09.1990 година. Първото, което трябва да направите, за да изчислите възрастта на душата си, е да съберете всички цифри: 0+9+0+6+1+9+9+0=34. Тъй като числото, което трябва да получите, е едноцифрено, трябва да съберете тройката и четворката. 

Датата ви на раждане разкрива какви сте били в миналия живот

Седем е числото на душата ви. 

А ето и значението на всяко едно число: 

Едно 

Душата ви има минимална възраст, тоест появила се е с раждането ви. Вашият духовен опит е малък, от което страдат шестото чувство и интуицията ви. Хубавото е, че няма причина да се притеснявате за кармични дългове от минали животи, защото нямате такива.

Две

Числото две се получава при хора, които се раждат за втори път. Вашата душа може да е малко над 100 години, което не е много в сравнение с други души. Броят на кармичните ви проблеми определено е минимален. Хората с млада душа често са егоисти и непостоянни.

Три

"Социализацията" на такава душа е почти или вече завършена. Тя навлиза в етапа на младостта. Възрастта й може да варира от 150 до 200 години.

Месецът на раждане е по-точен и от хороскоп

Хората с такова духовно число са много успешни в бизнеса, могат да бъдат изключителни учени и новатори в някаква област.

Четири

Хората с това число имат душа, чиято възраст варира от 200 до 300 години. Това е началото на нейната зрялост. Такива хора имат много силна интуиция, ясен и много силен ум.  

Пет

Душевната възраст на хората с това число се доближава до 500. Такива хора имат ясна кармична задача - да помагат на другите, а не да се фокусират само върху себе си. Само по този начин те могат да намерят щастието.

Шест

Тези души са научили всичко необходимо за 600-700 години живот. Такива хора имат свои особени морални принципи и правила. Те са отлични учители, наставници, духовни помощници. И страхотни родители.

Седем

Такива хора често живеят в мир. Душите им са натрупали достатъчно опит, за да разберат какво, кога и защо искат. Възрастта на такива души наближава 1000 години, което е доста значително число дори по духовните стандарти.

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

Притежателите на такава душа се чувстват еднакво добре във всяка среда и често са необяснимо привлечени от околните. От тях се получават прекрасни лидери. 

Осем

За съжаление, точната или дори приблизителна възраст на душата на такъв човек не трябва да се казва. Възможно е да се прераждате за 20 път. Аурата и миналото на такива хора са обвити в мистерия и им предстои да опознаят себе си, за да продължат напред.

Девет

Тези хора имат определена кармична задача - да вървят по творчески, а не по разрушителен път. Те трябва да помагат на другите, защото имат душа, която може да е на 1000 или повече години. Хората с това число на душата са много мъдри и са надарени с мощна интуиция. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай