logo

Екстрасенс бие тревога: Не обличайте тези неща, носят само нещастие!

Екстрасенс бие тревога: Не обличайте тези неща, носят само нещастие!

Дрехите са нещо, с което човек влиза в контакт дълго време, а неправилните могат сериозно да му навредят

Всяко едно нещо в този свят си има енергия -  положителна или отрицателна. А когато човек влезе в контакт с тази енергия, отнема част от нея.

На всеки му се е случвало да се чувства изморен, тревожен или агресивен и да не може да си обясни причината. Оказва се, че тя е елементарна и се крие в гардероба ни! 

Дрехите са нещо, с което човек влиза в контакт дълго време. А неправилните могат сериозно да му навредят, казва руската екстрасенска и таролог Аделина Блекмън.

Ето от кои неща, по думите на специалистката, е най-добре да се отървете още сега, защото привличат само нещастие:

Износени дрехи

Старите скъсани и неугледни дрехи привличат енергията на бедността и плашат енергията на парите и просперитета. Обличайки такива неща, вие сякаш излъчвате послание към Вселената, че не се нуждаете от успех и финанси, защото така или иначе всичко ви е наред.

Тези дрехи привличат негативна енергия, бързо ги изхвърлете от гардероба си!

Умишлено състарените дрехи, които днес се радват на изключителна популярност, за съжаление носят същата негативна енергия.

Преглеждайте редовно гардероба си и се отървете от нещата, които са загубили привлекателния си външен вид. Те не трябва да се използват дори и за домашни дрехи. Трябва да се отървете и от нещата, които по една или друга причина вече не са чифт: чорапи, обувки, ръкавици, съветва екстрасенската.

Дрехи от магазини за втора употреба 

Дрехите втора употреба носят енергията на предишните си собственици. Обличайки ги, вие се оказвате подвластни на енергии, които не винаги са положителни.

Трябва да знаете също така, че дрехите в тези магазини са там, не само защото вече не са модерни или са писнали на някого. Често в тях попадат и неща на починали хора. Купувайки ги и внасяйки ги в дома си, рискувате да попаднете под властта на негативни същества.  

Траурно облекло

Древно поверие гласи, че траурните дрехи не трябва да се носят след края на траура, например да отидете на театър или ресторант с черната рокля, с която сте били на погребението.

Бързо изхвърлете тези неща от гардероба си, мъжете ги ненавиждат!

Някога се е смятало, че най-добре те да се изгорят или подарят, но най-често просто са ги съхранявали в отделен сандък и са ги вадили само ако трябва отново да се ходи на погребение. 

Отрицателна енергия носят и дрехите, с които сте имали негативни преживявания или сте преживели силен стрес. С тях дори и след време ще си спомните неприятния момент и отново ще се потопите в лоши спомени.

Дрехи с принт с хищници   

Хищникът е символ на агресия. Животът му е постоянно напрежение и търсене на жертва. Освен това самият хищник често става жертва. Дрехите с такъв принт носят енергията на нестихващия стрес, а стресът е причина за много болести.

Ако не искате да подлагате здравето си на изпитания, по-добре не носете подобни дрехи. За да привлечете положителната енергия, изберете флорални и растителни щампи, а за да умножите парите в портфейла си, заложете на точките, които също са доста модерни напоследък. 

Дрехи с асиметрична кройка 

Асиметричното облекло е безобидно, но само на пръв поглед!

Тези вещи крадат от енергията и щастието, бързо ги изхвърлете!

Острите ъгли и неправилните линии добавят нервност и опасност, а асиметричната кройка нарушава енергийния баланс в организма.

С тях може да си навлечете непрекъснато неразположение, обостряне на хронични заболявания или повишена заболеваемост.

Подобни дрехи могат и сериозно да объркат обичайния ход на нещата и плановете ви и да доведат до отмяна на куп важни срещи. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай