logo

Изключително точен японски хороскоп разкрива бъдещето ви

Изключително точен японски хороскоп разкрива бъдещето ви

Проверете какъв човек сте в следващите редове

Японският хороскоп е направен по времето на първия шогун Тойотоми Хидейоши. Тогава бива разпоредено той да бъде разпространен из цялата страна.

Представителите на тези зодии ще бъдат нетърпими на стари години

Той се състои от числа и има 9 знака.

Как да изчислите кой е вашият зодиакален знак и да разберете какво ви отрежда той? За целта просто следвайте инструкциите по-надолу.

Съберете всички числа от датата си на раждане. Например – ако сте родени на 01.01.1994 г. трябва да сторите следното:

1 + 1 +1 + 9 + 9 + 4 = 25

2 + 5 = 7

В този случай вашият номер е 7.

След като изчислите датата си на раждане, може да прочетете какво означава полученото писмо. Хороскопът е изключително точен и разкрива много както за характера ви, така и за бъдещето.

Представителите на тези зодии ще доживеят до дълбоки старини! Същото не може да се каже за...

Номер 1

Слънцето ви защитава. Личността ви е ярка и силна. Вие имате големи амбиции и често сте способни на всичко, за да постигнете целите си. Искате да сте лидери във всеки един аспект и не ви интересуват останалите.

Можете да се отдадете на работата и да съумеете да пренебрегнете личния си живот, ако се наложи. Обичате да командвате. Мразите да признавате, когато сте сбъркали. Чувствате, че сте си самодостатъчни.

Отдава ви се да сте лидери и във връзките си, особено ако половинката ви е по-резервирана и спокойна.

Номер 2

Знакът на това число е Луната. Хората, родени под него, обичат да са под светлината на прожекторите и се обграждат с много приятели. Те са социални и усмихнати. Лесно правят контакти.

Обичат приключенията и да научават нови неща. Луди глави са. Родени са дипломатични и умеят да балансират. Харесва им да са във връзка и лесно се привързват.

Тези зодии са неподвластни на времето и не знаят що е старост!

Номер 3

Юпитер е вашата планета. Хората, родени под това число, са забавни и обикновено са душата на компанията. Избягват конфликтите, но защитават ревностно гледната си точка.

Родени са оптимисти и преминават през живота с усмивка. Заразителни са с положителното си настроение. Инициативни са и умеят да проявяват емпатия. Грижовни са и им е приятно да бъдат полезни.

Номер 4

Вие попадате под патронажа на Сатурн. Благодарение на тази планета, хората родени под цифра 4, жънат големи успехи във всичко, с което се захванат.

Често имат конкретен план, който следват. Харесва им да си правят живота комфортен и да се глезят. Те са на мнение, че парите обаче трябва да се печелят с честен труд.

Практични са и спазват традициите. Търсят си надеждна половинка. Не летят в облаците, стабилни са, не обичат промяната.

Номер 5

Меркурий защитава тези хора. Тези хора са енергични, но могат да избухнат като вулкан, ако ги ядосате. Умеят да реагират бързо и да комуникират добре с останалите хора.

Не обичат да отлагат днешната работа за утре.

Хората родени под този зодиакален знак са непредсказуеми, а това не допада на всеки.

Често сами си намират предизвикателства и си поставят високи цели, които да преодолеят. Не се страхуват да преобърнат живота си с главата надолу. Те търсят положителни емоции.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Номер 6

Хората, родени под тази цифра, са под патронажа на Венера. Те са много грижовни и обикновено заемат отговорни позиции в работата си. Внимават във всичко, което вършат.

Имат много силно развито чувство за естетика и е добре да се занимават с дейност, която им помага да развиват таланта си. Творчески души са. Фокусират се предимно върху семейството и приятелите си, а кариерата им обикновено е по-скоро забавление.

Номер 7

Тези хора попадат под защитата на Уран. Те често мислят за миналото си и именно заради това са по-затворени. Изглеждат недостъпни. Рядко показват емоциите си и понякога биват смятани за безчувствени.

Трудно допускат хора до себе си, но позволят ли на някой да ги опознае, със сигурност той няма да остане разочарован.

Те биха се справяли най-добре в по-технически дейности. Имат аналитичен ум. Много са честни и лоялни.

Номер 8

Тези хора попадат под патронажа на Марс. Те обичат риска, отлични оратори, медиатори и финансови консултанти са.

Бързо взимат решения и безспорно би им пасвала идеално ръководна позиция.

Те не гледат назад и не се интересуват от клюки и интриги. Много са амбициозни, решителни и често биват считани за авторитет.

Обичат да доминират в отношенията си с хората и дълго време търсят идеалната половинка, преди да й се отдадат изцяло. След като обаче я открият са способно да направят абсолютно всичко, за да направят човека, когото обичат щастлив.

Номер 9

Нептун се грижи за защитата на хората, родени под цифрата 9 в японския хороскоп. Те често менят настроението си. Водят разнообразен начин на живот и нямат много приятели.

Все пак ценят приятелството, но не могат да го съхранят.

В една връзка за тях е важно да се чувстват сигурни и стабилни. Имат шанс за професионални успехи. Много са талантливи.

Коментирай

Мандръсю Мандръсков

Мандръсю Мандръсков 10.06.2020 5:32

хаха! бесни ГЛУПОСТИ!:-)

Дддд

Дддд 10.06.2020 9:05

22/10/1976 2+2+1+0+1+9+7+6=28 2+8=10 Сами ли ще се гръмнете или някакъв друг вариант ще търсим?

до Дддд

до Дддд 10.06.2020 9:38

Редуцираш до единица! Знаеш ли, че си само два дни по-млад от мен? ))