logo

Не е за вярване какво издава начинът, по който свивате ръката си в юмрук

Не е за вярване какво издава начинът, по който свивате ръката си в юмрук

Този жест може да разкаже много за вашия характер и що за човек сте всъщност

Хората не винаги казват това, което мислят и затова понякога се налага да четем между редовете. И тук на помощ идва езикът на тялото. 

Това е форма на невербална комуникация и обикновено е подсъзнателен начин за изразяване на това, което другият човек има предвид, но не го казва. Това са онези фини знаци, които събеседникът ни прави и които издават много за характера му. 

Да поговорим за това как свивате ръката си в юмрук. Вярвате или не, но този жест може да разкаже много за вашия характер и що за човек сте всъщност. 

Имате ли този знак на ръката си? Ще се къпете в пари, ако го притежавате

Стиснете ръка в юмрук и вижте как е позициониран палецът ви. А сега вижте резултатите.

 

Вариант №1

Палецът е под останалите? Хората определят такъв човек като предпазлив и много умен. Мнозина смятат, че този тип личност има лесен живот, който не е обременен със специални проблеми. Околните го ценят заради ентусиазма, интелигентността и креативността, които притежава.

Какви всъщност са тези хора? Те са спокойни и обичат да прекарват времето си в компанията на роднини и приятели. Предпочитат да избягват конфликтни ситуации, бързо забравят обидите и лесно прощават.

В любовта са търпеливи и състрадателни. Готови са да пожертват собствения си комфорт в името на този на партньора си. 

Вариант №2 

При втория вариант палецът е изпънат и покрива останалите пръсти. Околните смятат такъв човек за много мил. Харизмата, която притежава, привлича хората като магнит.

Пръстите на ръката издават кръшкача, проверете дали ще ви изневери

Всъщност хората от този тип са доста предпазливи. Вместо да действат въз основа на емоциите, те предпочитат внимателно да обмислят последствията от определена стъпка. Те изобщо не понасят рисковете и предпочитат трезвото мислене. Хората ги обичат, а те се наслаждават на това. 

За съжаление, в любовта рядко им върви, защото срамежливостта и потайността им пречат да се доверят напълно на партньора си.

Вариант №3

Хората, чийто палец застава над показалеца, имат много познати и приятели. Те са надарени с огромна доброта, с която привличат околните към себе си. Смятат ги за щедри, отзивчиви и надарени с огромно чувство за хумор. 

Що се отнася до истинската им личност - това са много нежни, мили хора, които почитат традициите на своята култура. Понякога изглеждат нетърпеливи или емоционални, но честността и благоприличието, които се крият в тях, побеждават недостатъците им. 

В любовните отношения те са много внимателни и дълго избират човека, с когото могат да свържат живота си. Въпреки че имат много ухажори, предпочитат да изберат този, който ще допринесе за постигането на всичките им желания и цели. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай