logo

Ох, кеф! Време е за секси мъже на плажа! Горещи СНИМКИ

Ох, кеф! Време е за секси мъже на плажа! Горещи СНИМКИ

Вече ни стана горещо, плажът е все по-близо, а мъжете на плажа са още по-горещи. Е, не винаги, но тези, които смятат, че плажът е социално място, на което се завързват контакти и хората се срещат един с друг – тези мъже знаят, че трябва да изглеждат добре. И ако смятате, че няма какво толкова да му мислите на плажа – грешите. Плажните ви визии ние наблюдаваме с особено внимание.

Ето какво ни прави впечатление:Вашият тен: на плажа сме виждали всичко – от млечно бели тела до твърде тъмни. Виждали сме също и мъже, които умело са комбинирали и три нюанса тен само в една зона на тялото. Например по гърба им са очертани два вида потници и една тениска, а на краката поне един чифт чорапи са оставили своята следа. Това просто не е ок! Нито върху женското тяло, нито върху мъжкото. Равномерният тен, без значение колко наситен е той, е единственият удачен вариант, в който да се явите на плажа.Бижутата: те са допустими, но сякаш повече за жените, отколкото за мъжете. Големите златни или сребърни ланци, обемните гердани са все неща, които по-добре да не носите на плажа. Мъжете могат да вземат обаче своя часовник и онези гривни, за които веднъж вече сме ви говорили, и които можете да разгледате тук. Смятаме, че твърде многото аксесоари на плажа са по-скоро женски специалитет при това, отново поднесен с вкус и мярка.
Епилацията: всъщност нямаме нищо против да виждаме мъже, които са оставили някои зони без да се епилират като краката и ръцете. На гърдите и гърба обаче в повечето случаи е добре да обръщате повече внимание. Тук се намесва не нещо друго, а чувството ни за естетика и липсата на косми в някои случаи само може да радва окото, особено, ако става дума за твърде гъсто окосмяване. Ръцете и краката попадат под действието на бръснача, ако и там положението е твърде „гъсто“.Банските: те остават въпрос на вкус и са индивидуален избор, който трябва да съобразите с тялото си. По-атлетичните мъже могат да използват бански тип слипове или типичните шорти. За всички останали препоръчваме втория вариант.И ако наистина вярвате в силата на плажната мода, можете да облечете една тениска, да си сложите шапката, очилата… да оставите поясите и всички надуваеми принадлежности в хотела, да се въоръжите с една усмивка и хубава плажна чанта… А, също – вземете си книга! Няма нищо по-секси от мъж, който чете на плажа.


Източник: fashioninside.bg

Коментирай

Васко

Васко 21.07.2018 22:57

Пълни глупости, и къде да го направят тоя равномерен тен хората? Това някоя незадоволена кифла го е писала. Въри са оплющи някъде ма!