По-добре не правете тези неща на рождения си ден, ако не искате неприятности

По-добре не правете тези неща на рождения си ден, ако не искате неприятности

В този ден енергийното поле се активизира, поглъщайки със страшна сила всичко добро и лошо, затова се препоръчва да се обградите само с хора, които предизвикват положителни емоции

Много хора възприемат рождения си ден като поредната дата от календара, изискваща, в най-добрия случай, символичен празник в тесен семеен кръг. Други обаче толкова държат на него, че вдигат бляскаво парти, на което канят всички приятели, колеги и далечни роднини.

Когато организират празника, по-суеверните хора взимат под внимание и следват строго куп стари вярвания, за да си спестят неприятностите през годината.

Ако и вие сте от тях и се ръководите от мистичното, днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко повече за действията, които трябва да избягвате в този специален за вас ден.

Да каните неприятни хора

В този ден енергийното поле се активизира, поглъщайки със страшна сила всичко добро и лошо, затова се препоръчва да се обградите само с хора, които предизвикват положителни емоции.

За нищо на света не правете тези неща на сватбата си! Поверие гласи, че...

Отрицателните контакти трябва да бъдат изключени, затова не канете неприятни хора. Между другото, по същата причина е нежелателно да контактувате и с тежко болни. Работата е там, че в този ден рожденикът може да погълне и неразположението на гостите си.

Избягвайте определени числа

Езотеричното учение е тясно свързано с нумерологията в контекста на отражението на магията на числата. И така, числата "9", "13", "18", "21", "51" и т.н. се отнасят към нещастните и е препоръчително да ги изключите от празника.

Зловещо хоби пази кралица Елизабет да не умре от скука и да не ядосва родата

В случай, че възрастта ви съответства с една от посочените цифри, е по-добре напълно да се откажете от празничните свещички върху тортата тази година.

Да носите перли

Добре е да не носите перли точно на рождения си ден. Според добре известно поверие, те символизират сълзите на мидите, които страдат. Очевидно такава аура не кореспондира с празник, свързан с щастието, здравето и просперитета.

Забележите ли някой от тези признаци - урочасали са ви!

Затова не е добре и да се приемат перли като подарък. Изключение може да се направи, само ако те идват от много близки хора.

Да изхвърляте парчетата от счупената посуда

Счупените съдове са добър знак. Това означава, че рожденикът е на правилния път, с което дразни злите сили.

Месецът на раждане влияе на продължителността на живота, вижте какво ви чака

Не бива обаче да бързате да събирате парчетата от счупените чинии. Добре е да го направите чак на следващия ден, когато ще разтребите всичко след гостите и ще изхвърлите боклука, останал след партито.

Да се поддавате на лошото настроение

На рождения ден може да се гледа като на временно отваряне на врата от външния свят към света на празнуващия. Отваряйки се към всичко наоколо, е важно да допускате само положителното.

Всяка жена трябва да има този талисман в чантата си

Външната среда трябва да бъде възможно най-благоприятна. Радостни емоции, забавление и общо позитивно отношение са нещата, към които трябва да се стремите от момента на подготвяне на празника до самия му край.

Да приемате подаръци от неприятни хора

Отрицателната енергия може да премине и през междинни канали и посредници, например при предаването на подаръци от хора, които са ви неприятни и предизвикват у вас лоши емоции и впечатления.

Какъвто и да е подаръкът, не си струва да го приемате! 

Разберете кой е вашият покровител според датата на раждане и от какво ви пази

Като цяло не е добре да взимате ръкавици, портфейли, вази, ножове и т.н. Всяко едно от тези неща, независимо от връзката си с подаряващия, вещаe не много приятни последици.

Портфейлът ще повлияе негативно на финансовото ви състояние, а ножът ще доведе до конфликти в семейството.

Да давате пари на заем

На рождения си ден не е препоръчително да се разделяте с парични средства. Най-добре е да изберете друг ден, в който да дадете на някого пари на заем или да помогнете на просяк на улицата.

Да се гледате в огледалото

Има куп версии за причините, поради които един рожденик не трябва да се гледа в огледалото. Повечето от тях са свързани с отрицателното въздействие на енергийното поле на отразяващата повърхност, кояtо преди това е натрупала отрицателна енергия в себе си.

За нищо на света не правете това пред огледалото, за да не съсипете живота си!

В деня, когато човек разцъфва и се отваря към света, подготвяйки се за нещо ново, обръщането към миналото по този начин е нежелателно.

Що се отнася до огледалата, получени като подарък - не ги отказвайте, но не се оглеждайте в тях на този ден.

Да приемате четен брой цветя

Ако по някаква странна причина сте получили букет с четен брой цветя, веднага трябва да поправите нещата, изхвърляйки едно цвете.

Нечетният брой сам по себе си символизира незавършеността на жизнения цикъл и успешната борба със злите духове. От тук всъщност възниква самата традиция на живи хора да се подаряват само нечетен брой цветя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай