logo

Проблеми и кошмарни дни през декември за 3 зодии

Проблеми и кошмарни дни през декември за 3 зодии

Таролозите дават своите насоки как да преодолеете трудностите

Декември ще донесе много проблеми и нещастия на представителите на 3 зодии. Това предричат известни таролози.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

По думите им последният месец на годината няма да е толкова приятен, колкото са се надявали.

Представителите на тези знаци ги чакат куп лоши изненади и неприятности, важно е дас е подготвите и да помислите как най-лесно може да избегнете проблемите или поне да минимализирате последствията.

Овен

Новият месец ще донесе на Овните мъки. Ще трябва да бъдете достатъчно решителни, че да се вслушате в сърцето си. Картите Таро съветват да не се съпротивлявате на промените, защото те ще са болезнени. Ще ви застигне бремето на миналото. Овните трябва да се подготвят за нови задачи, за които не трябва да се бърза.

Лъв

Картите Таро съветват Лъвовете да започнат да приемат работата си по-сериозно. Рискувате да си навлечете неприятности, ако не спрете да действате безразсъдно. Лъвовете ще могат сръчно да заобикалят всички трудности, ако забавят малко темпото и започнат да обмислят стъпките си. Ако бързате, очаквайте загуби.

Козирог

Козирозите са в опасност. Предтоят им поредица от провали и сериозни проблеми. Бъдете внимателни и не вярвайте на ласкателства и похвали. В обкръжението си имате коварни врагове. В края на декември ви очакват внезапни промени, но трябва да се отнасяте към тях с повишено внимание. Не бързайте да се радвате. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай