logo

Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея, преди да...

Видите ли монета на пътя, не посягайте към нея, преди да...

Според определени вярвания тези пари ще прогонят всички финансови средства далеч от дома ви

Всеки от нас поне веднъж в живота си е намирал монети или банкноти на улицата. Мненията за това как да се отнасяме към такава находка са много противоречиви.

С намерената на пътя монета се свързват множество поверия. И ако вярвате в съдбата и знаците, които тя ви дава, е по-добре да не ги игнорирате!  

Виждайки монета или банкнота на пътя или тротоара, всеки от нас си задава въпрос: има ли смисъл да я взима?

Днес от jenata.blitz.bg ще ви разкажем малко по-подробно в кои случаи е добре да вземете паричката, която сте видели на улицата и в кои е най-добре да се направите, че не сте я забелязали и да си плюете на петите. 

Най-често подобни противоречиви мисли възникват в резултат на факта, че има определени вярвания, според които тези пари ще прогонят всички финансови средства далеч от дома ви.

Ако това наистина е така, тогава страховете ви ще бъдат напълно оправдани, тъй като с намерените пари можете да внесете проблемите на собственика им в дома си и да си навлечете чужди беди.  

Баба Ванга го е казала: Сънувате ли пари...

Ако това наистина е така, тогава страховете ви ще бъдат напълно оправдани, тъй като с намерените пари можете да внесете проблемите на собственика им в дома си и да си навлечете чужди беди.  

В същото време съществува твърдение, че ние сами създаваме вътрешните си нагласи и от начина, по който интерпретираме събитията в живота си, се случва по-нататъшното им развитие. 

Ето защо, ако намерите пари на пътя, трябва да ги вземете като подарък на съдбата и те със сигурност ще бъдат такива.

Ако, намирайки монети, се страхувате да не си навлечете проблемите на собственика им, по-добре изобщо не се навеждайте да ги взимате. За да предотвратите неприятностите, не мислете за лошото!

Най-разпространени парични ритуали 

След като сте намерили монета на улицата, можете да превърнете находката в мощен талисман за пари. Можете да го направите по следните начини:

Тези 5 растения привличат парите и пазят от зли очи!

Ако монетата е намерена на улицата по време на нарастваща луна, трябва да я вземете, да я сложите в саксия и да я заровите в пръст. 

Всеки път, когато поливате "растението", произнасяйте следните думи: "Както расте дървото на парите, така да растат и финансите ми. Така да бъде".

Монетите, които сте получили като ресто в магазина, трябва да слагате в различни части на къщата. Можете да ги поставите под килима или под леглото. В този случай енергията ще работи в правилната посока и ще помогне за увеличаване на средствата ви.

Тези вещи са енергийни вампири, привличат безпаричието в дома ви! (СНИМКИ)

Препоръчително е да събирате монетите, намерени на пътя и да ги носите в десния джоб на връхната си дреха. Веднага щом събраната сума е достатъчна за закупуването на восъчна свещ от храма, идете до църквата и го направете по най-бързия начин.

След като купите свещта, я поставете в стаята си и я запалете. Докато тя гори, трябва да произнасяте следните думи: "Както пламъкът се запалва от искра, така една монета ще ми донесе богатство".

Трябва да кажете думите толкова пъти, на колкото години сте. Препоръчително е ритуалът да се извършва само по време на нарастващата луна и за него трябва да знаете само вие. 

Народни поверия 

Според народните поверия монетата, открита на улицата, несъмнено вещае забогатяване. Но в този момент не трябва да изпитвате глад. 

Намерите ли нещо подобно на улицата, не го подминавайте! Ще ви донесе, късмет, успех и много пари!

Ако намерите монета на празен стомах, това е знак за бедност. Ето защо, ако почувствате глад, не гледайте в краката си. Когато се нахраните до насита, можете спокойно да се оглеждате за загубени монети.

Въпреки многото противоречиви мнения, всеки трябва да помни, че парите, дори изгубени, носят определена енергия и изискват правилно отношение. За да подобрите финансовото си състояние, научете се да уважавате парите и те ще ви отвърнат с взаимност! /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай