logo

Внимание: Жените с тези имена ги чакат тежки дни, може да останат без пукнат лев!

Внимание: Жените с тези имена ги чакат тежки дни, може да останат без пукнат лев!

В началото на всеки месец трябва внимателно да проучвате прогнозите, които ви подсказват какво ви предстои и нашият материал ще ви помогне

Споровете за влиянието на името на човек върху неговата съдба продължават от много векове. Дали да вярваме, че носи специална енергия в себе си - всеки решава сам за себе си, но уви, никой не може да си затвори очите пред факта, че собствениците на едни и същи имена имат подобна съдба.

Имената имат не по-малка връзка с планетите и звездите. Със сигурност сте забелязали, че в определени периоди от живота си Марина е въвлечена в поредица от срещи, а Александра успява с лекота да реши и най-трудните работни задачи. Просто зависи от влиянието на космическите компоненти.

В началото на всеки месец трябва внимателно да проучвате прогнозите, които ви подсказват какво ви предстои и нашият материал ще ви помогне.

Собствениците на тези пет имена рискуват да изпаднат във финансова дупка през август, ако най-накрая не започнат план за ежедневни разходи и не се научат как да следят парите си.

Елена

Още в началото на месеца Елена обръща внимание на факта, че е ужасно уморена от работното си ежедневие и финансите спряха да текат като вода. Тези работници все повече започват да се прозяват по време на срещи и осъзнават, че е дошло времето за почивка и затова те абсолютно няма да се откажат от това удоволствие.

Ако Лена реши да отиде на почивка, тогава тя трябва да бъде по-внимателна с финансите поне по две причини:

а) тя е в състояние да похарчи всичките си спестявания дори преди началото на ваканцията (в края на краищата подготовката е много скъп бизнес)

б) за нея ще бъде изключително трудно да се върне към работния ритъм, тогава на хоризонта автоматично възниква рискът от прибързано уволнение.

Астролози: 2 зодии ще забогатеят през август

Преди да направи нещо, експертите съветват Елена да помисли няколко пъти, в противен случай рискът да остане на нула до края на месеца ще бъде по-голям от всякога.

Евелина

Евелина абсолютно не е приятел с парите. По-скоро тя много ги обича, но не знае как да се справи с тях. Спестяванията са напълно непознато за нея понятие. За нея бонус картите и купоните за отстъпка не значат нищо: ако Ева иска, ще купи, дори и да се сбогува с цялата си заплата.

През август нейните изкушения ще бъдат изключително големи, а жаждата за харчене ще достигне своя връх. Храната в ресторанта ще е по-вкусна, таксито ще е по-бързо, а слънчевите очила в магазина ще са по-стилни от вашите, които тя си купи само преди няколко седмици.

Като цяло, ако не спрете навреме, тогава в един хубав августовски ден Евелина ще се окаже с нули в банковите си сметки.

Евгения

Момичето, чието име има мъжки аналог, оставя съответен отпечатък върху характера си. Женя работи дълго и упорито, за да спечели състоянието си и да докаже на всички, че е силен и независим човек, който може да си купи кола, апартамент и да си плати почивката. Но в един момент всичко рязко я притеснява.

Носителката на това име спира да разпознава слабостите си и започва да живее на широко. Всичко това, разбира се, е доста добре, защото трябва да обичате и да се поглезите. Само във финансов план все още е необходимо поне малко да наблюдавате импулсите си, в противен случай в крайна сметка няма да има какво да утоли вашата „жажда“.

Каролина

Каролина мечтае за прости неща: да лежи на пясъчния бряг, да пие любимия си охлаждащ коктейл и да хване друга небесна манна. Всеки ден тя си дава обещание да си намери по-добра работа и да стане по-сериозна, но според прогнозите на звездите в близко бъдеще нещата няма да тръгнат от земята.

Мързеливият й характер няма да ви позволи да направите допълнителна крачка по пътя към богатството и само ще даде зелена светлина да похарчите това, което все още е останало в портфейла ви. Има едно „но“ - малко вероятно е заявките на Каролина да станат по-евтини. Как да излезе от този порочен кръг, тя ще трябва да реши сама.

Само тези 3 зодии умеят да пазят тайни

Основното нещо е да се опитате да не се поддавате на изкушенията (знаем, че е трудно, но е напълно възможно - тренирайте силата на волята си) и все още гледайте сайтовете за търсене на работа.

Наталия

Чувствителната Наталия трябва да спре да лекува раните си с пазаруване. Един страничен поглед и дори най-дребната грешка в очите й набъбва до мащаба на истинска катастрофа.

Светва толкова бързо, колкото изгасва. Не можете да изпълните работна задача? Заемете й вкусна вечеря в ресторанта! Не успяхте да овладеете желаната асана? Време е да си купите нов чифт обувки! Наталия, събери се! Започни незабавно да записваш разходите си. В противен случай няма да останат пари за нищо друго.jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай