logo

Жените с тези имена са изтъкани от комплекси

Жените с тези имена са изтъкани от комплекси

Те са толкова неуверени в себе си, че се превръщат в послушни домакини, които никога не искат нищо за себе си

Едва ли има човек, който да не страда от някакъв комплекс за малоценност. 

Някои успяват да се мотивират от него и да се заредят с енергия и сили, с които да постигнат целите си. При други той предизвиква само разочарование, което почти винаги води до депресия. 

За разлика от мъжете, жените са изключително емоционални и затова понякога им е много по-трудно да преживяват собствените си провали и поражения. А дамите с тези имена са толкова неуверени в себе си, че се превръщат в комплексирани и послушни домакини, които никога не искат нищо за себе си.

Ето какви имена носят те:

Алина

Преведено от гръцки името означава "ангелски пратеник". Още от най-ранно детство Алина се отличава с добротата си. Тя израства като изключително честна жена, която мечтае за семейство и търси съпруг, който да се грижи за нея.

Жените с тези имена са истински красавици, пленяват всеки

Точно по тази причина Алина ще стане послушна и скромна, ще издигне съпруга си на пиедестал и ще задоволява всичките му капризи. И ако в началото на връзката подобно поведение й помага да задържи избраника до себе си, с течение на времето тя ще изгуби увереността си, превръщайки се в комплексирана и невзрачна домакиня.

Амелия

Необичайното и красиво име Амелия дарява притежателката си с енергията на женствеността, но също така й дава покорен характер, дисциплина и стремеж към съвършенство. Започвайки романтична връзка, Амелия несъзнателно ще се сравнява с другите момичета и ще стане много комплексирана, защото няма да може да види собствените си достойнства.

Тя ще стане взискателен партньор, който постоянно се нуждае от потвърждение на чувствата от страна на любимия. Когато се омъжи за него, Амелия ще се успокои малко, но все пак ще гледа партньора си с повишено внимание, уверена, че той крие нещо от нея.

Тамара

Знаейки, че няма да може да преживее предателството на любимия, Тамара ще се опита да стане модел за послушание за мъжа си. Тя ще се откаже от амбициите си и ще постави съпруга си на първо място, изпълнявайки всичките му желания. И всичко това, защото Тамара никога не е била уверено момиче.

Жените с тези имена са готови на престъпление в името на любимия

Разочарована от поведението на представителите на силния пол, намирайки мъжа на мечтите си, тя ще се опита да не прави повече грешки. Тамара сама ще стъпче мечтите си, само и само да остане с любимия си. И без женската си гордост ще се превърне в комплексирана слугиня, която умее единствено да се подчинява на съпруга си.

Мариана

Колкото по-красива е жената, толкова по-силно се съмнява в себе си. Мариана е чудесен пример за име, чиято енергия позволява да спечели всеки мъж, който харесва. Но често притежателките му не вярват в себе си и своите възможности.

Обидите, които е чула като малка от някое хубаво момче, ще й създадат комплекси до края на живота. Заради това, когато порасне, ще се стреми към най-обикновените мъже, вярвайки, че не заслужава повече.

В Мариана се таи голям сексуален и кариерен потенциал, но за да се отърве от комплексите и отново да стане уверена в себе си, се нуждае от подходящия партньор до себе си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Работническо дело

Работническо дело 29.09.2022 12:57

да ни ядете уяяяяяяяя крачун оооооввввв

Питю Мищова

Питю Мищова 29.09.2022 14:42

Шах с пешката! Що ли са украински имената...

anonimen

anonimen 29.09.2022 18:14

osobenoo ako sopsveniyat ti basta avtomont;ta te ebne na 10 godini nema kak da nemas otkacen komplessssss