3 фрази, които само простоватите жени използват!

3 фрази, които само простоватите жени използват!

Интелигентността на дамата си личи от думите, които изрича

Оценяването на нивото на интелигентност е сложен процес, който не може да се сведе само до един набор от твърдения. Има обаче определени фрази, на които си струва да обърнете внимание.

Ще се замислите защо? Отговорът е много лесен, че чак прост.

Оказа се, че има точно три реплики, които може да издадат какво е IQ-то на някоя дама.

Тези 7 неща издават, че една жена е глупава

„Чуете ли тези реплики от някоя жена, то знайте, че тя не е много… умна. Даже е леко простичка, защото тези фрази издават, че нейната интелигентност е ниска“, това мнение изрази психологът-сексолог, основател на школата за сексуално възпитание „Точка G“ Евгения Александрова.

Тя посъветва жените, които изричат тези неща, да се замислят и да променят нещо в живота си. 

Ето кои са трите фрази, които издават, че една жена е простовата:

„Не се интересувам от учене и самоусъвършенстване“

Това твърдение често може да се чуе от жени в социалните мрежи. Тази фраза говори за синдрома „Аз съм най-умният“ и също така показва неподготвеност за личен растеж и развитие. 

Но най-интересното е, че най-често това се казва от онези, които се страхуват да се изправят пред истината и да започнат да променят нещо в живота си.

Те са тези, които винаги ще знаят кое е най-доброто, но в действителност няма да бъдат доволни от живота си. Техните непоискани съвети като правило потвърждават, че самите те са дълбоко нещастни.

По-продуктивен подход може да бъде да се признае важността на ученето и развитието: „Винаги съм готов да уча и откривам нови неща, без да обезценявам работата и мненията на другите“.

„Никога няма да променя мнението и отношението си към определени неща“

Да имаш собствено мнение е знак за силна личност, но ако зад тази фраза не стои силата на характера, а упоритостта, гордостта и оскотяването на мисленето - тогава това е въпрос на ниско ниво на мислене!

Животът се променя и следователно промяната на мисленето, мненията и нагласите е абсолютно здравословна история в личностното развитие на човек.

Важен съвет: По-добре е да задържите позицията си, като същевременно позволите на мозъка си да мисли какво се случва и да анализира препоръките на опитни хора.

„Няма да се опитвам да подобря отношенията си с мъж, защото той трябва да се страхува да не ме загуби“

Мъжете рядко ще четат книги по психология като жените или ще преминат обучение за подобряване на взаимоотношенията.

Научаването на изкуството за изграждане на взаимоотношения е нормално в наши дни! Затова няма нищо лошо да работите върху себе си.

Изберете експерт, който харесвате, четете книги (сега има много от тях), започнете да прилагате знанията в живота и скоро ще забележите промени в мисленето, поведението и подобряване на качеството на вашите взаимоотношения.

Помислете дали използвате тези индикаторни фрази в речта или мислите си? И какво ще направите първо, за да се отървете от тях? / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай