logo

Ако не изпитвате оргазъм по време на секс може да ви грози голяма опасност!

Ако не изпитвате оргазъм по време на секс може да ви грози голяма опасност!

Съвсем наскоро от jenata.blitz.bg ви споделихме шокиращо разкритие на един гинеколог, който разби ха пух и прах разни неща, свързани с митичната G-точка и женския оргазъм. Преди това пък от jenata.blitz.bg ви казахме, че вагината на жените се променя с годините. Да не забравяме, че от jenata.blitz.bg ви казахме и цялата истина за женските оргазми и какво чувстват дамите по време и след секс. Освен това от jenata.blitz.bg ви споделихме и как мъжете усещат интимните части на различните жени по време на полов акт.

Сега от jenata.blitz.bg отново ще говорим за секс и оргазми, но от една неприятна гледна точка.

Та така - оказа се, че ако не можем да изпитаме оргазъм по време на полов кат, то затова си има логични здравословни причини. И по-точно - пет причини.

И така - няма жена или мъж, които да не искат да изпитат върховно удоволствие по време на секс. За съжаление това не винаги е постижимо. Понякога сме уморени, друг път просто не сме в настроение. Ако това са причините добре, но внимавайте, защото липсата на оргазъм може да се дължи и на пет сериозни здравословни проблема. 

Вижте ги и ако мислите, че се касаят за вас, то задължително предприемете някакви мерки!

1.    Болка, дължаща се на ендометриоза или възпаление
Има редица причини, поради които жените не се наслаждават на секса, като една от най-големите причини е болка от секс. Често чуваме за слаби мускули на тазовото дъно и последващи проблеми с контрола на пикочния мехур, но в случай на болезнен полов акт, мускулите на тазовото дъно стават твърде стегнати.

Такъв е случаят при много жени, които имат ендометриоза като хронично възпаление, стрес и болка може да ги накара да напрегнат мускулите на тазовото дъно.

Отвъд това, наличието на ендометриоза зад матката в място, известно като "паузата на Дъглас", също може да предизвика дълбока болка при секс.

2.    Хормонални промени
Сношението може да бъде и болезнено, ако тялото се бори с хормонални промени. Това може да се случи често в ранния следродилен период или в началото до и по време на менопаузата.

В тези времена естрогенът може да направи така, че стените на вагината да станат по-тънки и по-сухи, което води до по-дискомфорт по време на секс.

3.    Травматично раждане
Въпреки че повечето родилки знаят, че е добре да чакат поне шест седмици след раждането преди да правят секс има и такива, които дори и след това (в продължение на месеци) не могат да изпитат удоволствие по време на секса.

Ако жената е имала травматично раждане, особено ако е претърпяла сълзене или вагинално разкъсване, наличието на белези може да причини повече болка. Това може да доведе до по-нататъшно напрежение на мускулите на тазовото дъно, което може да доведе до повече болка.

4.    Пролапс на орган на таза
Жените също могат да изпитват болка при сексуален контакт, ако имат пролапс на тазовите органи. Ако матката и шийката на матката падат ниско, тогава моментът, в който мъжкият член проникне във влагалището може да бъде наистина чувствителен и болезнен.

5.    Липса на сексуална стимулация
И накрая, липсата на сексуална стимулация може да доведе до болезнен секс. Женската възбудителна система изисква около 45 минути, за да достигне пълна възбуда.

Едва след това време мускулите на таза се отпускат, матката и шийката се движат нагоре, има увеличено смазване на входа на вагината, която по-добре се удължава и разширява.

В повечето случаи любовната игра, която е траела по-малко от 20 минути, е рецепта за болка и дискомфорт. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Anna221

Anna221 23.10.2020 11:01

Таблетки за женски оргазъм - http://tonzes.com/libidobg.htm Лично съм го ползвала и много ми помогна.