logo

"Черната вдовица" или как нито едно зло не остава ненаказано

"Черната вдовица" или как нито едно зло не остава ненаказано

Престъплението, заради което 49-годишната "черна вдовица" от американския щат Флорида, ще прокара остатъка от живота си в затвора, било извършено още през 2000 г. Тогава Дениз Уилямс решила да убие мъжа си Майк и разработила план. За осъществяването на този пъклен план тя ангажирала най-добрия приятел на своя съпруг. 

Според версията на обвинението Дениз Уилямс е решила да се избави от мъжа си поради користни подбуди, тъй като той застраховал живота си за $1,75 млн. За Брайън Уинчестър, непосредственият изпълнител на мократа поръчка, големите пари не били единственият мотив, пише Florida Today. По време на разследването било установено, че той изпитвал чувства към съпругата на приятеля си. 

Майк и Дениз Уилямс

Престъпление било извършено на езерото Семинол, където Майк и Брайън отишли на лов за гъски. Когато навлезли навътре във водата, приятелят на Майк го блъснал зад борда и го прострелял от упор в лицето. След това злодеят заровил тялото приятеля си в гората.

Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми... (ВИДЕО)

Години наред се смятало, че Майк се е удавил, а трупът му е бил изяден от алигаторите. Истинското местонахождение на останките му било установено 17 години по-късно. 

Майк и Дениз Уилямс с дъщеря си. Снимка: © Florida Today

Пет години след извършеното престъпление двойката узаконила отношенията си, но през 2015 година бракът им се разпаднал. Уинчестър отвлякъл бившата си жена и я заплашил, че ще я убие, ако издаде тайната им. Скоро след това обаче пръв той проговорил пред властите, но това не било чистосърдечно покаяние, а пресметлив ход. 

Млада жена взриви мрежата с болезнената истина за нещата, които са в състояние да разрушат и най-здравия брак

Уинчестъра бил осъден на 20 години за отвличането, но му било обещано да не бъде обвинен за убийството на Майк, ако даде показания срещу поръчителката. Килърът се съгласил с тази сделка и сега за смъртта на Майк ще отговаря само Дениз. "Черната вдовица" обаче не се предава и заявила, че няма нищо общо с престъплението и ще обжалва присъдата./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай