Две години затвор за мъж, защото романтично изпрати жена си на летище

Две години затвор за мъж, защото романтично изпрати жена си на летище

Любящ съпруг искал да направи романтичен жест на жена си и си купил самолетен билет, за да влезе в транзитната зона на летището

Романтик, който си купи самолетен билети, за да се сбогува със съпругата си на летището, сега е изправен пред затвор. Случаят е от Сингапур, на летище Чанги.

Този мъж има доста рядък и неочакван фетиш

Любящ съпруг искал да направи романтичен жест на жена си и си купил самолетен билет, за да влезе в транзитната зона на летището. Той искал да срещне своята любима, преди да се качи на самолета.

27-годишният мъж нямало да лети със закупения билет. След като се видял с жена си, той се опитал да напусне транзитната зона.

Защо жените не бива да седят с кръстосани крака - истини и митове!

Точно тогава обаче той бил арестуван от полицията. Сега той е изправен пред затвор до 2 години или глоба в размер на 20 000 долара.

Според сингапурския закон всеки, който има бордна карта и влезе в зоната за транзит на летището, трябва да бъде там, само ако възнамерява да пътува. Законът е част от системата за борба с тероризма на страната.

Деми Роуз разкри тайната на удивителната си фигура и красиво дупе (СНИМКИ)

От януари тази година 33 души са арестувани за влизане в транзитната зона на летище Чанги, без да планират да летят.

Един от арестуваните си купил билет, за да се срещне с корейска поп група. Друга 23-годишна жена, която също не се канела да напуска Сингапур, използвала бордната си карта за пазаруване от летището./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай