logo

Мъжът й я остави след дълги години брак, тя се промени кардинално и го накара да съжалява ВИДЕО

Мъжът й я остави след дълги години брак, тя се промени кардинално и го накара да съжалява ВИДЕО

50-годишната Тереза показала на всички, че от всяка ситуация има изход и ги накарала отново да повярват в светлото бъдеще

През живота си 50-годишната Тереза ​​постигнала много - имала прекрасен съпруг, четири деца, двама внуци и собствен печеливш бизнес. А в семейството й царяли взаимно разбиране и доверие.

Изглежда, че животът й бил повече от идеален. Докато не наближил 50-ия й рожден ден. Месец преди голямото събитие, мъжът на Тереза я изоставил и заживял с друга. 

Семейството било в шок от развоя на събитията. Но най-много страдала Тереза. Наранената жена се затворила в себе си и спряла да общува с близките си.

След среща със стилисти обаче от старата Тереза нямало и следа.  

Как една умна жена успя да накара неверния си мъж да зареже любовницата си

Щом жената прекрачила прага на студиото, стилистите се втрещили: мръсна и неподдържана коса, измъчено лице... Тереза изглеждала толкова ужасяващо, че никой не можел да повярва, че това е един наистина успешен човек. 

Било очевидно, че на жената й липсва самочувствие и увереност, за да преживее това трудно изпитание. Стилистите веднага се захванали за работа. Те били наясно, че ще са нужни много сили и търпение, за да променят не само външния вид на Тереза, но и вътрешния й свят. 

Заличавайки русите й кичури, външният й вид се поосвежил. С малко грим били скрити недостатъците на лицето й.

Направо не е за вярване какво прави този гримьор с лицата на клиентките си! Трансформацията е повече от поразителна! (СНИМКИ)

А новите дрехи подчертали достойнствата на фигурата й. И Тереза станала неузнаваема. 

Новата външност й помогнала да разбере, че не трябва да спира дотук. В крайна сметка миналото няма как да се върне обратно! И след толкова месеци на отчаяние, на лицето на Тереза изгряла ослепителна усмивка, а в очите й отново се появила вяра. 

Млади азиатки показаха нагледно чудесата, на които са способни професионалните гримове! СНИМКИТЕ им ще ви накарат да загубите доверие в хората! (ВИДЕО)

Когато любимите й хора я видели, не можели да повярват на очите си. Пред тях стояла добре поддържана, уверена и най-важното - щастлива жена. А съпругът на дъщеря й дори се просълзил, защото никога не бил виждал свекърва си толкова щастлива. 

Приятелките на Тереза не можели да откъснат очи от нея. Те били много радостни, защото за първи път от толкова дълго време 50-годишната жена се чувствала добре. 

6 грешки, които ни обричат на самотни старини

А съпругът на Тереза, който малко по-късно научил за промените в живота на бившата си жена, веднага съжалил, че е напуснал семейството.

Най-удивителното в тази история е, че след огромната трагедия, Тереза успяла да се вземе в ръце и да продължи. Тя показала на всички, че от всяка ситуация има изход и ги накарала отново да повярват в светлото бъдеще. 

Попитах мъжа си каква трябва да е идеалната съпруга и останах в шок от думите му

Може би близките й още дълго ще помнят предателството, извършено от главата на семейството, но сега в живота им има нова Тереза, която да ги зарежда с оптимизъм. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Радо

Радо 05.07.2020 12:54

Невиждам промяна

Бай Иван

Бай Иван 05.07.2020 19:55

Ми че тя на първата снимка изглежда по-млада! На втората вече си е застаряваща доста гримирана лелка. Егати,тея ако са стилисти аз съм подмладен Йети!

Peshko

Peshko 06.07.2020 12:39

Zeta ima tashta,a ne .....

Хаахааа

Хаахааа 06.07.2020 13:19

Е много сте прости! 1. На сн.1 е поне 10г по-млада. 2. "Съпругът на дъщеря й се просълзил като видял СВЕКЪРВА си.."

Juliet

Juliet 09.07.2020 3:00

Ne6to ne izliza right Na vtorata snimka e kato maika i na parvata. Boje , stoite dale4e ot takiva "stiistii" Te kioravi li sa