logo

Палави ласки: 7 мръсни пози за анален секс

Палави ласки: 7 мръсни пози за анален секс

Обикновено аналният секс се практикува в много популярната кучешка поза. В действителност обаче има доста възможности как да го практикувате, за да си доставите взаимно удоволствие.

Всички тези начини се различават по дълбочина на проникване и ъгъл.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са петте най-безболезнени пози при анален секс. Споделихме ви и какво точно чувстват мъжете и жените при анални ласки в спалнята.

Имаме още няколко страхотни предложения как да разнообразите аналните си интимни преживявания в леглото. За целта ще ви покажем няколко пози, част от които са за начинаещи, а други за истинските виртуози в спалнята. 

56% от жените тайно се страхуват от тази секс поза, ще познаете ли коя е?

Господар

Това е отлична поза за всички мързеливци. Тя е много лесна за изпълнение както за мъжа, така и за жената. С тази поза съвсем лесно можете да контролирате дълбочината на проникване.

Титан

39% от жените тайно мразят тази секс поза, можете ли да познаете коя е?

За целта ви е нужна стена, така нещата биха станали доста по-лесни. Нека дамата да се облегне на нея, заставайки с гръб към половинката си. Предимството на тази поза е, че телата ви са много близо едно до друго, а това допълнително възбужда всеки участник и създава по-голямо усещане за интимност. Мъжът може да си играе с клитора на партньорката си. Важно е да отбележим, че тази поза е перфектна за хора, които нямат особено голяма разлика в ръста.

Малко кученце

За целта просто трябва да застанете на колене върху леглото, но вместо да се облягате на лакти, както при стандартната кучешка поза, то просто да опрете гърдите си в матрака. Тогава ще се отпуснете по-лесно.

Ездачката

Жени разказаха за най-горещите си секс преживявания с... жени (18+)

Няма нищо ново от превръщането на една стандартна поза за вагинален секс, в поза за анален. Не забравяйте обаче да сте внимателни. Ъгълът на движенията е много по-различен и е добре първо да свикнете с него. Не експериментирайте с такава поза, ако ще правите анален секс за първи път. Иначе „Ездачката” е подходяща за всички дами, на които им харесва да контролират нещата. За целта обаче трябва да сте перфектно запознати с тялото си. С две думи, ако сте уверени в себе си – то оседлайте половинката. Ако нямате опит в аналните ласки, насочете се към други пози.

Страничка

Тази поза е нещо хибридно между „лyжика” и „кучешката”. Много е удобна. За нея лежите отчасти на страни, но опората всъщност е върху коляното ви. Лакътът също е на леглото. Добре е партньорът ви да влезе отзад, докато гали с ръка клитора ви.

С крака към небесата

Тайните за аналния секс паднаха: Ето какво чувстват мъжете и жените докато го правят (СНИМКИ 18+)

Нека бъдем честни още от началото – тази поза е подходяща само за най-опитните. В нея членът влиза много дълбоко, освен това не на всички дами позата „леко отворена книга” им допада. Все пак, ако решите да опитате в тази позиция ще бъдете възнаградени.

Довери ми се

Това е поредна вариация на кучешката. При нея стоите на краката си, но пред вас трябва да имате нещо, на което да се облегнете. Тази поза е за хора, които си имат пълно доверие. Дамите могат да направляват половинката си само с глас, останалото зависи от мъжа. Проникването ще е доста дълбоко./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 04.03.2019 21:22

На „дебелата" в България се гледа като на „нещо" лишено от сексапил.Ако искаш да отслабнеш и търсиш начин как да спреш похапването- това определено е за теб- няма диети,няма хапчета ,няма досадни упражнения http://bit.ly/2p1tJi2