logo

От различен ъгъл: 4 удобни пози за анален секс (СНИМКИ 18+)

От различен ъгъл: 4 удобни пози за анален секс (СНИМКИ 18+)

Когато става въпрос за анален секс, всички се сещат за „Кучешката”. Това обаче не е единствената възможност, която седи пред вас и половинката ви.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са петте признака, че мъжът ви кръшка. Разказахме ви и шокиращата история на един мъж, който опита да обясни разликата между вагина и вулва и бе нападнат от милиони в социалните мрежи.

Сега ще ви споделим 4 от най-удобните пози за анален секс. Те са подходящи за абсолютно всички, без значение от физиката им. Основното и най-важно нещо е да не забравяте лубрикант – колкото повече, толкова по-добре.

Лъжичка

Тази поза е за всички, които искат просто да се отпуснат и да се наслаждават максимално в комфортна обстановка. За целта трябва да легнете на една страна в поза лъжички, сгънете краката си в коленете и просто действайте. По време на акта може а обърнете главата си към половинката и да се целунете. Освен това позата е удобно мъжът да се заиграе и с други част от тялото на партньорката си. За повече удоволствие, може да се използва вибратор, който да стимулира клитора на девойката.

Кучешката

Това не случайно е най-популярната поза за анален секс. Заставате на ръцете си (на лакти и колене) а половинката ви застава зад вас. При тази поза също могат да се стимулират и други интимни зони. Добре е да използвате повече лубрикант.

Ездачка

Тази поза е наистина удобна дори и за анален секс, колкото и да не ви се вярва. Добре е обаче да се облегнете леко назад и да поставите ръцете си на леглото за баланс. Всичко иначе е стандартното – половинката ви лежи, вие сядате отгоре и контролирате движението и дълбочината на проникване, според това как се чувствате.

Обратна мисионерска

Това е перфектната позиция за начинаещи, които ще получат достъп и до други интимни зони. Тя е удобна и за двамата партньори. Ако е необходимо, може да поставите възглавници под корема на дамата. Може да използвате пенис-пръстен. Добре е да отбележим, че и в обичайната проява на мисионерската може да практикувате анален секс./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Да ви

Да ви 20.02.2019 11:49

Шибам у медията

Емил Станоев

Емил Станоев 20.02.2019 11:52

Сигурни ли сте че на две от снимките има мъж и жена ??

кавалер

кавалер 20.02.2019 11:53

Аз винаги предоставям право на кра--чуна да избере удобната за него поза защото му е много чуствителен ауспуха.

pe60

pe60 20.02.2019 12:51

Май тука има дженерско послание?

дядо Гочо

дядо Гочо 20.02.2019 14:54

На дамите от втората и третата снимка няма да им се получи анала. За тая работа хуй си трябва.

4epa

4epa 21.02.2019 13:05

1-vata i 2-rata sa mi liobimi

4epa

4epa 21.02.2019 13:12

dupeto na snimkata e unikalno iskam go

Винету Касабян

Винету Касабян 22.02.2019 11:06

Най-удобна и безболезнена за жената е поза по гръб, като мисионерската, може да сложите възглавничка, гел и разбивате шоколадената фабрика-хаха!