logo

Тези 5 неща може да спасят връзката, правите ли ги?

Тези 5 неща може да спасят връзката, правите ли ги?

Учени от Университета в Мичиган са открили, че партньори, които живеят над 25 години заедно, започват да...

Знаете ли, че според учените в Оксфорд, първата целувка може да покаже съвместими ли са мъж и жена да бъдат в една връзка. И като правило целувките се смятат за нещо наистина важно във връзката. 

3 неща, които всяка мъдра жена крие от партньора си

Но това е банално твърдение, прието дори за азбучна истина. Каналът "Cool News"  във vbox7 представя някои открития от скорошни изследвания, които ни помагат по-лесно да разберем любовта:

Приликите

Учени от Университета в Мичиган са открили, че партньори, които живеят над 25 години заедно, започват да развиват физически прилики. Те от своя страна пък се свързват с повече щастие в брака.

Никога не трябва да казвате тези 7 неща на мъжа си, ще го изгубите!

Първият път

Учени от Университета в Остин пък твърдят, че хората, които са имали първи сексуален контакт преди да навършат 19 години, са по-щастливи във връзките си като възрастни. Те не биха се омъжили рано, но като цяло биха имали по-малко сексуални партньори през целия си живот. 

Романтичните филми

Проучване, продължило 3 години, е установило, че двойките, които гледат заедно романтични филми, са по-щастливи. Нещо повече - тези партньори се разбират по-добре, обсъждат по-често проблемите си и ги решават заедно. 

Снимката

Друго изследване пък твърде, че ако гледате снимката на любимия човек, докато ви боли нещо, болката намалява. Докосването на ръката на любимия действа по същия начин. 

9 признака, че е време да сложите край на връзката си

Интелигентност

Учени от Университета на Сейнт Луиз пък са установили, че мъжете с по-ниско IQ е по-вероятно да изневерят на половинките си, отколкото тези с по-високо. При жените пък интелигентността не оказва влияние при изневерите.

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай