logo

Три дами, едно гадже: Как един неверник създаде ново женско приятелство

Три дами, едно гадже: Как един неверник създаде ново женско приятелство

Бека Кинг, Аби Робъртс и Морган Табор имат много общи неща. Те се описват като свободолюбиви авантюристки, обсебени от музиката и филма „Мегамайнд“, пише bg-voice.com

Освен това в един момент са делили и общо гадже. Трите млади жени открили, че гаджето им изневерява, в един студен, снежен следобед през декември 2020 г.

"Нямам думи, с които да опиша усещането, което изпитах като видях снимката му с друго момиче", каза Табор, която живее в Бойси.

"Мислех, че ще се омъжа за този човек. Говорихме за къща и какъв ще бъде бракът ни. Светът ми рухна. Страдах за загубата на това бъдеще, което щяхме да изградим заедно".

По същия начин и другите момичета го хванали в изневяра. "Бях съкрушена“, каза 19-годишният Робъртс. "Плаках пред тези две момичета, които никога не бях виждала. Беше наистина емоционално. Чувствах, че няма светлина в края на тунела".

Трите момичета говорили с часове, когато изведнъж общото им гадже звъннал на вратата на едната от тях, с букет цветя.

И след като разбрали за това, вместо да се отдадат на тъгата си, трите млади жени казаха, че са го зарязали и събрали пари, за да си купят стар училищен автобус. Два месеца го ремонтирали и след това поели на пътешествие из Западните щати.

"Той искаше да я изненада. Морган грабнала цветята, сложила ги на пода и му казала: "днес си намерих нови приятели" и му показала видео чата с другите две дами", разказа Робъртс.

"Ченето му падна. Беше безценно".

Мъжът се оплел в оправдания, включително изтърсил, че смятал, че е по-добре да бъде с няколко жени едновременно, но момичетата го зарязали. Заедно.

В крайна сметка момичетата установили, че приятелят им е излизал с общо 6 жени едновременно.

Още на следващия ден момичетата провели 5-часов разговор. В рамките на няколко дни, те си лекували раните, но това само ги сближило повече.

"Сприятелихме се. Искахме да изживеем някакво приключение заедно. Това ни беше нужно в този труден момент".

През март девойките намерили превозното средство на мечтите си – зелен ученически автобус.

Отнело им два месеца да го реновират, да сложат нов под, да го боядисат, да сложат легла и какво ли още не. Общо дали 5 000 долара. И така на 25 юни автобусът бил готов за приключения.

Пътят им започнал от Айдахо. След това тръгнали на изток. Къпа ли се в горещи езера, посрещали изгрева всеки ден на ново място, посетили редица национални забележителности.

"Това беше сюреалистично преживяване". А за неверника казват:

"Вече не говорим за него. Той не е част от живота ни. Има толкова много неща, които чакаме с нетърпение", каза едното момиче по адрес на бившето си гадже.