logo

Тв водеща приемаше всяка покана за среща 3 месеца, резултатите шашкат

Тв водеща приемаше всяка покана за среща 3 месеца, резултатите шашкат

Била е омъжена само за няколко месеца, а след това бракът й просто се разпаднал

Да се запознаете със сродната си душа хич не е лесно. 30-годишната британка Еми е решила да направи това по наистина рискован начин и да сподели резултатите с всички.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме каква е възрастта, на която жените правят най-хубав и качествен секс. Споделихме ви и как да достигнете до оргазъм най-лесно и бързо.

Тя е телевизионна водеща, писателка и самотна майка. Била е омъжена само за няколко месеца, а след това бракът й просто се разпаднал. Еми обаче не загубила вяра, а решила да предприеме необичаен експеримент. В продължение на три месеца тя щяла да се среща с всеки, от който получи покана.

Такова нещо не бе показвано никога досега! Четири мадами грабнаха самобръсначките и… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Първата среща не била от най-успешните. Еми излязла с мъж, чиито панталони непрестанно падали. Той не спирал да говори за двата си неуспешни брака, а това хич не впечатлило британката. Комуникацията просто куцала.

Сред претендентите за сърцето на блондинката бил и доста по-възрастен от нея мъж, женен и бивш комик.

„Обикновено отказвам на мъже, които могат да ми бъдат дядовци, но не и този път. Спомням си как Клайв призна, че вече му е твърде късно за деца. Той щял да умре, когато те били максимум на 10 години”, коментира Еми.

Дебеланка затвори устите на всички, които не вярваха, че заслужава толкова красив мъж

Вторият месец също е бил изпълнен с изненади. Тя дори си откраднала една бурна нощ с бившия.

През третия месец проблеснал лъч надежда, но и тези отношения с пореден бивш комик завършили катастрофално, защото не харесвал как Еми готви.

„Той погледна пържолата си и ме попита дали мога да я доизпека, защото е сурова. Аз изпаднах в паника, хукнах към кухнята, а кучето се качи на масата и започна да яде от чиниите”, спомня си тв водещата.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

За 3 месеца Еми има 22 срещи, които според нея са по-скоро забавен опит. Тя не успя да намери сродната си душа, но дори не се е отчаяла. Готова е да опита отново късмета си и този път без експерименти./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всек

Коментирай