logo

Жените от тези зодии са обречени да са стари моми

Жените от тези зодии са обречени да са стари моми

Това предсказание на астролозите няма да се хареса на някои дами

Астролозите посочиха жените от кои зодии са обречени да завършат като стари моми. Според специалистите планените им вещаят именно подобна съдба и това ще ги застигне рано или късно по един или друг начин.

Това са 5 най-могъщи зодии!

Някои от дамите плашат мъжете със сложен характер, а други от тях просто сами въобще не бързат да се женят.

Ето жените от кои зодии са обречени да останат стари моми и да живеят сами.

Тези 3 двойки зодии никога не могат да бъдат заедно!

Водолей

Жените от тази зодия обичат свободата толкова много, че не са готови да я пожертват в името на създаване на семейство. Ако има човек до тях, който да е съгласен с нуждите им, тогава евентуално са готови за компромис. Ако мъжът не е такъв, то те много лесно ще го изпратят по пътя му. Дори в напреднала възраст тези жени трудно се разбират с някого и не са готови на компромиси, за да живеят заедно.

Стрелец

Жените Стрелец са много странен характер, обичат живота и приключенията и на тях им трябват точно такъв човек. Тези жени обаче няма да чистят, готвят и да показват любов и нежност. Те не знаят какво е любов и затова им е трудно да се отдадат изцяло на половинката и да създадат щастливо семейство.

Близнаци

Тези дами обичат да са център на вниманието. Те са много влюбчиви, което предполага, че харесват всичко и в същото време наистина никого. Днес са тук, а утре там. Не всеки мъж може да издържи на такъв ритъм на живот, в който обаче Близнаците се чувстват наистина комфортно и спокойно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Зодия

Зодия 14.09.2022 22:38

Значи, като се омъжа наскоро, направо ще ви съдя!!!