Ако вече сте отегчени от обикновени пържени филии, пригответе подобно ястие, но с малко по-различни съставки, според бразилската рецепта.
Това е тайната на най-добрата саламура за сирене
Тези крутони обикновено се ядат по време на празниците в Бразилия.
Ще ви трябват двеста милилитра мляко, половин кутия кондензирано мляко.
Домашното сирене по тази рецепта става за нула време, а вкусът му... ВИДЕО
А ето и как да процедирате след това:
Смесете млякото и кондензираното мляко в купа. Нарежете хляба на филийки, ако не е нарязан, и потопете всяка в тази смес от двете страни.
След това потопете филийките в яйчената смес. Разбийте я от две яйца и половин чаена лъжичка смляна канела.
Запържете филиите от двете страни до златисто кафяво.
По-рано докладвахме как да приготвим необичайна палачинка с пълнеж за закуска. Приготвя се от картофи, а плънката е пилешко месо.
Картофите се настъргват, добавят се яйцата и брашното. Масата се запържва от двете страни в тиган.
Поставете пържено пилешко филе, нарязан домат и настъргано сирене върху такава палачинка, след това я сгънете на две и сервирайте.
Източник:7kefa.com
Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!