Никой не може да устои на пържените филийки, ако са направени така

Никой не може да устои на пържените филийки, ако са направени така

Ще ви трябват двеста милилитра мляко, половин кутия кондензирано мляко

Ако вече сте отегчени от обикновени пържени филии, пригответе подобно ястие, но с малко по-различни съставки, според бразилската рецепта.

Това е тайната на най-добрата саламура за сирене

Тези крутони обикновено се ядат по време на празниците в Бразилия.

Ще ви трябват двеста милилитра мляко, половин кутия кондензирано мляко.

Домашното сирене по тази рецепта става за нула време, а вкусът му... ВИДЕО

А ето и как да процедирате след това:

Смесете млякото и кондензираното мляко в купа. Нарежете хляба на филийки, ако не е нарязан, и потопете всяка в тази смес от двете страни.

След това потопете филийките в яйчената смес. Разбийте я от две яйца и половин чаена лъжичка смляна канела.

Запържете филиите от двете страни до златисто кафяво.

По-рано докладвахме как да приготвим необичайна палачинка с пълнеж за закуска. Приготвя се от картофи, а плънката е пилешко месо.

Картофите се настъргват, добавят се яйцата и брашното. Масата се запържва от двете страни в тиган.

Поставете пържено пилешко филе, нарязан домат и настъргано сирене върху такава палачинка, след това я сгънете на две и сервирайте.

Източник:7kefa.com

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай