logo

Мъж започна да се тъпче само с McDonald’s и ето какво се случи след седмица ВИДЕО

Мъж започна да се тъпче само с McDonald’s и ето какво се случи след седмица ВИДЕО

Кевин Магинис, който тежал 108 кг., се подложил на необичайната диета на 21 февруари

56-годишен жител на американския град Нашвил, щата Тенеси, реши да яде само храна от McDonald’s в продължение на 100 дни, за да отслабне, и дори успя да свали няколко килограма за седмица, пише Today.

Кевин Магинис, който тежал 108 кг., започнал да спазва необичайната диета на 21 февруари. От тогава той закусва, обядва и вечеря в ресторанти за бързо хранене, но изяжда само половината от поръчаната храна.

Мъж свали 24 кг за шест месеца, ядейки бърза храна

Магинис отбелязва, че за една седмица е успял да свали цели пет килограма. "Вярвам, че ще сваля 22 килограма, здравето ми и кръвните ми изследвания ще се подобрят. И ако не ми вярвате, продължете да гледате", казва той в профила си в TikTok.

@bigmaccoaching Nothing but McDonalds for 100 days, 3 meals a day, cut in 1/2! #portioncontrol #Mcdonalds #mcdonaldschallenge #100daychallenge #100dayweightloss #bigmaccoaching #transformativecoaching #nashvilleweightlosstransformation #weightlossjourney #weightloss #mcdonaldsweightloss #unsupersizeme #supersizeme #halfsizeme #1 original sound - bigmaccoaching

Американецът смята, че отслабва благодарение на дефицита на калории. Той яде пържени картофи, бургери и десерти в малки количества, а това, което му остане, изяжда на следващото хранене. Освен това, мъжът не яде нищо между основните хранения, а вместо газирани напитки е започнал да пие вода. 

Кевин редовно споделя успехите си в TikTok. Това, по думите му, му помагало да не кривне от правилната посока.

Американецът споделя, че потребителите с медицинско образование реагират нееднозначно на диетата му. "Някои кардиолози харесаха идеята, докато други бяха възмутени", казва той.

Следете талията си: Ако е повече от тези сантиметри, не е добре

Коментирайки увереността на Магинис, че здравето му ще се подобри в края на предизвикателството, диетологът Франсис Ларгман-Рот казва пред Today, че отслабването с fast food е възможно. По думите й обаче, загубата на тегло не е изцяло свързана с ограничаването на калориите.

"Въпреки че този план изглежда работи за Кевин в момента, загубата на тегло в крайна сметка ще достигне плато и той ще трябва да добави физическа активност или да направи допълнителни промени в диетата си, за да продължи да отслабва", обяснява тя.

По думите на специалистката, диетата на Магинис е безопасна "в краткосрочен план".

Тя съветва всички преди да се впуснат в подобна диета, да обмислят дългосрочните здравни цели и въздействието на ежедневната консумация на такава храна върху организма им. 

"Не става въпрос толкова, че ядете само бургери и пържени картофи. Става дума за това, което не ядете в продължение на 100 дни – богати на фибри плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, ядки и семена", подчертава Ларгман-Рот. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Гнъс

Гнъс 10.03.2023 12:07

Това не е ли собственикът на веригата, който се опитва да рекламира бизнеса си без да плаща за това на екип. Не кусвам тази отрова ако ще пари да ми дават.

Обикновен войник

Обикновен войник 10.03.2023 18:48

Този си рискува живота сякаш е доброволец в Бахмут

тъй

тъй 10.03.2023 19:57

Ако ходи в това заведение,но не яде нищо още повече ще отслабне!

АмиДа

АмиДа 14.03.2023 20:10

Аз наяден от макдоналдс не мога да изляза. Значи, салата(домати краставици сирене маслини) +3*80 ракия, три кюфтета на скара + картофи 300гр., луканка/месце/бира. Сладоледец/морени/сладичко... От 18:00 до 20:30....

sandy048@abv.bg

[email protected] 15.03.2023 6:52

Да дойде в България- Ще отсслабне още по-бэрзо--Гаранция--

Съдията Дред

Съдията Дред 16.03.2023 10:24

То ако започнеш да ядеш половината от това, което традиционно изяждаш на всяко хранене, ще отслабнеш със сигурност и без тия боклуци

Иван

Иван 16.03.2023 11:28

Ако не изяжда и цялата, ефекта ще е още по-поразителен.