Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си

Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си

Кралят смята, че именно тя е отговорна за разочароващото поведение на Хари към семейството му

Дългоочакваното пътуване на принц Хари до родината му наближава и в тази връзка все по-усилено се говори, че кралското семейство най-сетне може да преглътне обидите и да се помири. 

Преди дни дори се появи информация, че Чарлз III смята да покани него и съпругата му да се присъединят към традиционната лятна почивка на фамилията в Балморал. 

Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания и нарече Америка своя нов дом, шансовете за помирение с роднините му, макар и малки, остават.

Има само едно нещо, което притеснява обществеността. Крал Чарлз III не е особено склонен да оправи отношенията си с Меган Маркъл. И за това си има основателна причина. 

Работата е там, че кралят и близкото му обкръжение се опасяват, че всичко, което се случи по време на срещата с Меган и Хари, ще бъде използвано срещу семейството.

Скандал с мирис на дрога удря принц Хари, срамът е огромен

Притесненията се появиха на фона на информацията, че Съсексови планират да напишат нова книга. И въпреки че засега се говори за мемоари в помирителен тон, кралят се отнася доста скептично по този въпрос.

"Всичко, което кажат, може да бъде публикувано в бъдеща книга с откровения на Меган или Хари.

Наблюдавайки неотдавнашното публично поведение на Чарлз и на Хари, изглежда, че и двамата искат да се придвижат към мира, но кралят може да не чувства същото към Меган. Особено ако смята, че тя е отговорна до голяма степен за разочароващото поведение на Хари към семейството му", казва кралският експерт Райън Маккормик, цитиран от The Mirror.

Единственото нещо, което смекчава положението, е фактът, че и кралят, и Кейт Мидълтън в момента се лекуват от рак и това е труден период за всички членове на семейството.

"Остава да се надяваме, че това ще позволи всички користни цели и обиди да бъдат изтласкани на заден план, с акцент върху укрепването на семейните връзки", добавя Маккормик.

Според кралския биограф Том Куин, новата книга на Хари и Меган ще бъде с доста по-малко скандални откровения, тъй като херцозите на Съсекс се стремят към помирение с кралското семейство.

Меган с удар по Короната, потъпка паметта на принцеса Даяна

"Двойката обсъжда поредна книга. Хари не може да пусне още един "Spare", защото осъзнава, че сега мемоарите трябва да бъдат написани в помирителен тон. Това ще помогне за подобряване на отношенията с брат му“, казва Куин пред The ​​Mirror. 

Експертът предполага, че херцогът на Съсекс може да пусне 400-те страници, изрязани от първата част на мемоарите си, като продължение.

Според него следващата книга на принца може да засяга важни събития от живота му с Меган Маркъл, като и решението да напусне кралското семейство и да се премести в САЩ.

Според кралския експерт Ингрид Сюард обаче, ако се появи още една книга за живота в двореца, неин автор ще бъде самата Маркъл.

"Не виждам Хари да иска да работи върху други мемоари. Предполагам, че сега е ред на Меган. Вероятно това е планът, защото това наистина ще е единственият начин да заработят сериозни пари", отбеляза Ингрид. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

 

 

 

Коментирай