Джесика Симпсън – от 100 кг. мадама се докара до анорексия СНИМКИ

Джесика Симпсън – от 100 кг. мадама се докара до анорексия СНИМКИ

Красавицата е неузнаваема по снимки, феновете й се притесняват сериозно

Известната певица и актриса Джесика Симпсън някога бе известна на всички не само с хитовете си, но и с привлекателната си визия.

През последните години обаче теглото й е тема номер едно за коментари относно нея.

Коронацията на крал Чарлз III на фатална дата, астролог предрече драма

Някога красавицата бе способна да подпали всяко мъжко сърце. Изгради блестяща кариера, куп музикални хита, а взе участие в няколко филма. Блондинката бе канена в различни програми и формати, стартира собствена марка дрехи и летеше на крилете на любовта.

Джесика имаше връзка с футболиста Ерик Джонсън. Двамата се ожениха и дадоха живот на три човешки същества.

Въпреки това в началото на 2000 година популярността на красавицата започна да намалява, а това пък накарало певицата да започне да посяга все по-честичко към алкохола. В комбинация с трите й бременности, килограмите й се качили неимоверно много.

Преди да реши да обърне нова страница в живота си, Джесика бе чукнала 110 килограма. Именно тогава тя решава да се обърне за помощ към треньорът Харли Пастернак, благодарение на когото буквално преполовява теглото си и отслабва с цели 45 килограма.

Блондинката разказа как живее вече без алкохол и колкото трудно й е било да се справи със славата и злобните коментари за нея в мрежата.

За жалост обаче Джесика сякаш вече е навлязла в другата крайност. В момента звездата прилича на анорексичка, а теглото й е притеснително ниско. Много от феновете й се притесняват за нея й я призовават да си обърне внимание.

Джесика преди време бе прекалила и с хирургичните намеси по лицето си, а от сладкото момиче от миналото вече няма и следа./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Далече

Далече 30.04.2023 8:44

от анорексичка е. А и защо й е трябвало да ражда 3 деца? Безумие.

Искрено

Искрено 02.05.2023 4:42

Към ДАЛЧЕ , хората не са свикнали да живеят като СКОТОВЕ и затова раждат. По тъп коментар не бях чел.