logo

Фотограф смая света с невиждана досега СНИМКА на Кейт Мидълтън отпреди 17 г.

Фотограф смая света с невиждана досега СНИМКА на Кейт Мидълтън отпреди 17 г.

Артър Едуардс публикува кадъра в чест на 40-ия рожден ден на херцогинята

Преди да се превърне в една от най-известните и обсъждани дами в света, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е била просто най-обикновена и много срамежлива колежанка. Това става ясно от кадър, който кралският фотограф на The Sun Артър Едуардс публикува в чест на 40-ия рожден ден на Катрин. 

Това е първата снимка, която Едуардс е направил на бъдещата херцогиня и вижда бял свят за първи път. Най-интересното е, че по това време тя е най-обикновена студентка, която той случайно е заснел.

"Тогава не знаех коя е тя“, признава Едуардс.

Кадърът е от 2005 г. На него Катрин е с приятелки. Момичетата са получили покана от принц Уилям да прекарат уикенда в Сандрингам. Кейт е облечена с дънки и зелено яке, около врата си има шал, а косата й е прибрана на ниска опашка.

Падна огромна тайна, свързана с принц Уилям и Кейт Мидълтън

"Тогава никога не бихте повярвали, че младата жена, която премина през тези врати, ще се окаже нашата бъдеща кралица", добавя Едуардс.

Припомняме, че Кейт и Уилям се запознават през първата си година в университета Сейнт Андрюс в Шотландия през 2001 г. На бала през 2005 г. те позират за обща снимка.

Едуардс си спомня, че след като двамата се разделят през 2007 г., именно съпругата му Ан е забелязала Кейт на концерта на стадион "Уембли" в чест на принцеса Даяна.

"Спомням си, че Ан ми каза: Изглежда, че всичко започва отначало", спомня си фотографът.

Малко преди годежа им през 2010 г. Едуардс за първи път е представен на Кейт. Тогава той смело попитал внука на Елизабет II за раздялата им. A принцът му отвърнал: "Артър, трябваше да се уверя, че това е правилната жена за мен, защото искам този брак да продължи вечно".

Принц Уилям място не може да си намери от ярост заради тази СНИМКА на Кейт отпреди 15 г.

Дали това наистина е така, или не, вероятно никога няма да разберем. Известно е само, че три години след подновяването на връзката им принц Уилям предлага брак на любимата си по време на почивката им в Кения. А на следващата година двамата се женят в Уестминстърското абатство.

"Уилям беше прав, когато промени решението си и разбра, че Кейт е жената. Принцът искаше бракът му да продължи вечно и аз съм сигурен, че те ще бъдат заедно до края", казва Едуардс.

"Кейт се променя с годините, преодолявайки естествената си срамежливост и става все по-уверена в себе си. Тя е умна, обръща голямо внимание на детайлите и никога не греши", отбелязва фотографът. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

.....

..... 10.01.2022 7:45

Веднага си личи колко много и се ебе....