logo

Истинска жена: Принцеса Шарлот издаде шокираща семейна тайна

Истинска жена: Принцеса Шарлот издаде шокираща семейна тайна

Помощник възпитателка от училището й е чула какво казва на съученичките си и не повярвала на ушите си

Дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън разказа пред съучениците си за бременността на майка си, съобщава австралийското издание New Idea.

„Една от помощник възпитателките е е чула е какво говори принцеса Шарлот и не е повярвала на ушите си”, разказва източник на изданието.

Малката говорела много силно и по всичко изглеждало, че е убедена, че майка й е бременна. Ако може да се вярва на думите на Шарлот, херцогинята на Кеймбридж чака момиченце. „Тя каза, че няма търпение и че много се радва”, добавя източникът.

Падна огромна тайна, свързана с принцеса Шарлот СНИМКИ

Към момента няма официална информация, която да потвърждава, или да отхвърля думите на момиченцето. Не е изключено малката Шарлот да приема това, което иска, за реалност.

Падна огромна тайна, свързана с принц Джордж и принцеса Шарлот СНИМКИ

Това не е първият път, в който британските таблоиди обсъждат евентуална бременност на Мидълтън. През месец юни вестник Daily Express отбеляза, че на кралските състезания в Аскот съпругата на принц Уилям непрекъснато се държала да корема, опитвайки се да го прикрие с чантичката си.

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си – принц Джордж и принцеса Шарлот (СНИМКИ)

През септември пък няколко издания едновременно обърнаха внимание на новата й прическа. До този момент тя винаги я променяше, когато забременее. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай