logo

Кортни Кардашиян изби рибата с пошло изказване за секса

Кортни Кардашиян изби рибата с пошло изказване за секса

Риалити звездата премина всички граници на благоразумието

Всички знаем, че сестрите Кардашиян са сред най-разкрепостените и скандални знаменитости. Ким обикновено обаче е в центъра на прожекторите и именно нейните гафове са  най-коментирани.

Мелания Тръмп го загази! Вятър повдигна роклята й и... (СНИМКИ)

Е, днес една от сестрите й определено успя да я засенчи със скандално интимно изказване и съвет към най-малките подрастващи дами. Става въпрос за Кортни

Кардашиян, която направи скандален апел към момичетата. 

Личният стилист на Мелания разкри неподозирани тайни за истинската първа дама

Тя засегна сексуалния живот на подрастващите. Темата бе дискутирана в проекта й за красота Poosh, в който тя заяви нещо скандално. 

Според нея вибраторите имат много положително въздействие върху момичетата, защото повишават самочувствието им и ги карат да осъзнаят какво наистина искат. 

Трогателно писмо на принцеса Даяна до синовете й отпреди 24 години разтърси мрежата

"Не се срамувайте да използвате вибратор. Той ще ви помогне да се отпуснете и да си създадете положително настроение", казва Кортни. 

С негова помощ, казва Кортни, всяка жена може да разбере как точно би получила оргазъм. 

Говорейки за това нещо сестрата Кардашиян подчерта, че има дами, които никога дори не са достигали до върховно удоволствие по време на секс с партньора си и ги е срам да си признаят за това.

Тази СНИМКА издаде каква опасна война се е разразила между Елизабет II и...

Според нея обаче вибраторът не бива да бъде използван твърде често, защото може да намали чувствителността и при истински интимен контакт усещанията да се притъпят и променят.

"Ако забележите, че сте се пристрастили към вибратора, но пък не искате да се разделяте с "играчката" си, то просто направете кратка почивка. Не го използвайте за няколко седмици, за да може тялото ви да се адаптира към нормалните усещания.", казва Кортни./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

nepukis

nepukis 23.02.2020 7:32

Добър съвет от професионалист!