Островът гръмна: Кейт Мидълтън отново е бременна!

Островът гръмна: Кейт Мидълтън отново е бременна!

Кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкова сигурен в достоверността на тази мълва

Една бомбастична новина, свързана с Кейт Мидълтън и принц Уилям, разтърси Великобритания. Все повече из медиите се говори, че принцесата е бременна.

Това би било четвъртото дете в кралското им семейство. Те вече се радват на 9-годишния принц Джордж, 7-годишната принцеса Шарлот и 4-годишния принц Луи.

Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса Кейт ще имат четвърто дете, но кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкова сигурен.

Не само това – той извади повече от сензационна новина, свързана с евентуалното четвърто дете на принца и принцесата на Уелс.

Шип се забавлява със спекулациите, но също така твърди, че принцът и принцесата на Уелс може да се откажат от четвърто дете не толкова по лични, колкото по екологични причини - и определено има право.

„Наскоро бях в родилното отделение с Кейт, в една болница, и още преди да се появя там, си помислих: „О, Кейт ще види бебета и може би ще се замисли върху това да има четвърто дете“, каза Шип в Sky News Australia.

„Знаете ли, напълно е възможно, разбира се, тя да има четвърто, макар че нека не забравяме, че Уилям и Кейт вече са на четиридесет години“, продължи Шип. 

„Мисля, че те са приключили с три, това е моята лична прогноза, макар че това зависи изцяло от тях. Ако искат да имат четвърто, те ще го направят“, допълни той.

Шип продължи да обяснява, че раждането на четири деца може да бъде вредно за околната среда (заради емисиите на CO2), което е много актуален проблем за принц Уилям, който през последните години превърна обръщането на климатичната криза в своя лична мисия. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Loly

Loly 28.10.2022 17:36

Човек не знае как да тълкува тези Ваши безумни КЛЮКАРСКИ изказвания - като кърлежи се впивате в живота на хората и като пиавици ? СПРЕТЕ се и четете ДИПЛОМАЦИЯ и ФИЛОСОФИЯ ,УВАЖЕНИЕ и ОБНОСКИ !

Б А Б А    А Й Ш Е

Б А Б А А Й Ш Е 28.10.2022 19:36

От дядо Асан е! От 3 месеца е в Англия ! И се му се ибе! А тъз принцеса се и мокра путката......

Сесил

Сесил 02.11.2022 7:08

Към администраторите на този сайт - нямате ли филтър за отвратителните долнопробни коментари, като долустоящия? Отвратена съм!