logo

Падна голяма тайна за Кейт Мидълтън, свързана с коронавируса

Падна голяма тайна за Кейт Мидълтън, свързана с коронавируса

Експерти успяха да различат любопитен сигнал

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е любимка на британците. Въпреки паднемията кралското семейство на Острова - в лицето на Уилям и Кейт, както и на кралицата, продължават да се стремят да са максимално близо до поданиците си. 

Кейт Мидълтън смая всички британци, появи се с... СНИМКА

Принцът и изгората му често правят видеа и разговарят както с дечица така и с военни или пък лекари. 

Въпреки че изявите им не са чак толкова многобройни, експерти успяха да разкрият огромна тайна, свързана с херцогинята на Кеймбридж. 

Кейт Мидълтън изпаднала в депресия месец преди сватбата и леела сълзи заради...

Почитателите на Кейт обърнаха специално внимание на тоалетите, с които тя се появява по време на пандемията от коронавирус, а експерти дори разшифроваха значението им. 

38-годишната съпруга на принц Уилям проведе няколко виртуални конференции през платформата Zoom през април и май месец. Тя разговаря, както вече ви споделихме с лекари, акушери, медицински специалисти и хора, занимаващи се с благотворителност. 3

Кейт Мидълтън шокира всички, ето какво направи с наследство от принцеса Даяна

Според експерти Мидълтен се показва в различни рокли, които са в какви ли не цветове, а причината - желанието й да подкрепи медиците в битката срещу COVID-19.
 

Специалистите правят връзка между одеждите на херцогинята на Кеймбридж и дъгата. а именно тя в последно време се е превърнала в символ на надеждата заради изолацията на Острова./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

futurehealth

futurehealth 16.05.2020 9:21

банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/